Alt om årets sesongkort og abonnement 2022

Her finner du informasjon om sesongkort, abonnement, priser og setekart på Nadderud Stadion.

Annonse:

VELKOMMEN TIL EN NY SESONG PÅ

NADDERUD STADION!

Den største nyheten for 2022 er at vi lanserer sesongkortabonnement. Det betyr at du kan betale et månedlig beløp istedenfor å betale for hele sesongkortet på en gang. 

Med sesongkortabonnement får du blant annet:

  • Fast sete.
  • Abonnementet løper til det blir oppsagt av abonnenten.
  • Du slipper å tenke på fornyelse og frister.
  • Eget nyhetsbrev.
  • 6 måneders bindingstid og 1 måned oppsigelse. Deretter står du fritt til å avslutte abonnementet når du vil, men du vil miste ditt eget sete og andre fordeler som følger med. (Merk! Det bankkortet du legger inn, er det kortet som vil bli trukket hver måned)
  • Gjelder alle felt på tribunen bortsett fra Junior Support og bortesupport.
  • Alle sesongkortfordeler gjelder for abonnement: Se tilbud her
  • Forkjøpsrett på cupfinalebillett dersom Stabæk spiller finalen.

Du kan velge mellom abonnement eller å kjøpe sesongkortet i sin helhet som tidligere.

For kjøp av ordinært sesongkort 2022:  Klikk her for ordinært sesongkort 2022

For kjøp av sesongkort med abonnement: Klikk her for sesongkortabonnement

Priser 2022

Prisene for årets sesongkort er de samme som tidligere bortsett fra at vi har satt ned prisen for barn under 18 år, fra 1300 kr til 1000kr per sesongkort. Bakgrunnen for dette er at vi ønsker flere av de unge på kamp og håper med redusert sesongkortpris, at både familier og ungdom får anledning til å heie på sin favorittklubb oftere.

PRISER SESONGKORTABONNEMENT:

Priser abonnement.png

Hvor vil du sitte?

Vi jobber kontinuerlig med å skape gode opplevelser for våre sesongkortholdere og som ett av mange tilbud har vi for sesongen 2022 beskrevet hvilke felt som er tilpasset vårt publikum, fans og supportere. Les mer om de ulike tribunefeltene her:

setekart ny.png

EVIG BLAA TRIBUNEN felt 201-206: For deg som vil ha de beste plassene under tak. Tidligere kalt hovedtribune øvre.

JUNIOR SUPPORT KLUBBEN: Del fotballdrømmen med andre barn og ungdom fra 6 til 13 år. Felt 100.

FAMILIETRIBUNEN Felt 101-107: For deg og din familie som vil både se og oppleve spillerne på nært hold, ved spillertunnelen.  For deg som har barn på Junior Support kan vi anbefale felt 101.

FAMILIETRIBUNEN Felt 305-306: Et billigere tilbud for deg og familien. Står på samme side som Stabæk support og bortefeltet.

UNGDOMSTRIBUNEN Felt 302: For deg som vil sitte ved siden av og oppleve Stabæk Support på nært hold. Anbefalt aldersgrense her 12 år +

SUPPORTERTRIBUNEN Felt 303-304: Dette er stå feltet for Stabæk Support og syngende supportere fra 14 år +. På denne tribunen må du være medlem av Stabæk Support. For å melde deg inn i Stabæk Support kan du klikke her: Kontakt Stabæk Support her

Digitale sesongkort

Med TicketCo er det ingen grunn til å ha et fysisk sesongkort. Sesongkortet er nå heldigitalt og kan lagres på din mobil slik at du alltid har det tilgjengelig. Sesongkort og billetter er ikke refunderbar. Stabæk står fritt til å legge ut kampanjer til enhver tid, uten at dette gir mulighet for refusjon eller rabatt ved kjøp før en eventuell kampanje.

Lurer du på noe?

Send oss en mail til: [email protected] så skal vi hjelpe deg så godt vi kan.

Annonse fra Obos-ligaen: