DSC02621

Sol og glede med Temadag og Fanzone+

I et strålende vær var det mange fotballglade barn i Fanzone+ før kampen mot Brann på søndag, med nærmere 3000 besøkende.

Annonse:

Det var massevis av morsomme aktiviteter for store og små i regi av Stabæk Fotball, Norsk Toppfotball og Norgesexpo.

Av aktiviteter hadde vi OBOS lykkehjulkonkurranse med masse fine premier, beinfusball med OBOS, Sparebank 1 stilte med måltall, fotballdart med Viken Fiber, Fisherman´s friend kasteaktivitet,  bilutstilling fra Møller bil og Lexus, Stabæk-stand og kasteaktiviteter med Arba.

Se video fra arrangementet her:

Se masse bilder fra arrangementet her:

Høvikveien Kjøtt & Kolonial stod for grilling og salg av burgere og Godt Brød var til stede for salg av boller.

Olav Veum, Nicholas Pignatel Jense, Philip Schie og Thor lange var på plass for å signere fotballkort og bilder med fansen. Bajazz stilte med et danseshow, det var rap med Brokeboy fra Stabæks gatelag og flott sang av MOT-artist Peder Elias. Vivil og Gatelaget spilte kamp på kunstgresset. Barna fikk møte maskotene Stabukken, Bukkeline og Løvis.

Dette var også dagen for å vise litt av hva vi gjør gjennom vårt samfunnsprosjekt Del Drømmen. Rådet for psykisk helse fokuserte på temaet Hverdagsglede; den psykiske helsas «fem om dagen»: Være oppmerksom, være aktiv, fortsette å lære, knytte bånd og gi.
Et tre med fargerike lapper barna hang på illustrerte hva barna tenkte på innenfor de ulike temaene.

RFPHstand170923.jpg

MOT som vi har med oss både på drakten og på skolebesøk flere ganger i året stilte som vanlig med morsomme konkurranser og ansiktsmaling og i pausen var det Løp for meg, der nesten 200 barn fra breddeavdelingen løp en runde på stadion. Påmeldingsavgiften gikk uavkortet til Barnekreftforeningen.

DSC02877.jpg

Takk til alle partnere som deltok på arrangementet som stilte med stands og diverse aktiviteter og matservering: Sparebank 1 Østlandet, OBOS, Select, Møller bil, Blitzbox, Fisherman, Lexus, MOT, Stopp rasismen, Kör, Godt brød, Rådet for psykisk helse, Barnekreftforeningen, Arba, Lindbak, Høvikveien, SATS, Hibas og Viken Fiber.

Takk til Espen Lindmark som stilte som speaker!

Annonse fra Obos-ligaen: