Edvardsen og Kostadinov på G2009-trening

Fadderordningen - der A-lagsspillerne følger opp et yngre lag i klubben - er i full gang. På tirsdag var Oliver Edvardsen og Kay Kostadinov med på treninga til G2009, til stor glede for barna.

Annonse:

Oliver og Kay startet treningen med å presentere seg selv for spillerne på G2009, og tok deretter aktivt del i coachingen av treningsøkta som foregikk på KG2 på Nadderud tirsdag ettermiddag.

Der fikk de se mange håpefulle og talentfulle gutter, som drømmer om å en dag kunne leve ut fotballdrømmen på klubbens A-lag. 

Vi håper dette vil ha en en stor positiv effekt for de yngre lagene i klubben, at det vil føre bredde- og topp nærmere sammen, og på den måten skape større tilhørighet og engasjement alle veier.

— Håkon Torp Bugge, administrativ leder Stabæk Fotball Bredde

Opplegget med fadderordningen er bare så vidt i gang, men skal involvere flere A-lagsspillere og lag fra klubbens breddeavdeling utover høsten og til våren. Ordningen går ut på at spillerne på begge A-lagene i Stabæk Fotball blir tildelt ulike jente- og gutteårganger som de skal følge opp gjennom sesongen - på treninger, kamper og sesongavslutninger.

Ordningen har hatt høy prioritet for klubbens administrasjon, men har dessverre måttet la vente på seg grunnet pandemi og strenge restriksjoner. Nå er vi veldig fornøyd med å endelig kunne kjøre i gang med prosjektet, selv om det for øyeblikket foregår med visse restriksjoner.

Oliver og Kay viser stor entusiasme fra sidelinja. Foto: Henning Lefsaker
Oliver og Kay viser stor entusiasme fra sidelinja. Foto: Henning Lefsaker

- Vi håper dette vil ha en en stor positiv effekt for de yngre lagene i klubben, at det vil føre bredde- og topp nærmere sammen, og på den måten skape større tilhørighet og engasjement alle veier, sier Håkon Torp Bugge, administrativ leder i Stabæk Fotball Bredde. 

Oliver og Kay håper å se flere av spillerne fra G2009 på Nadderud stadion utover høsten.

Første anledning blir mot Strømsgodset, 29. september, og da er alle spillere, trenere og lagledere i klubbens breddeavdeling invitert gratis til kamp. Mer informasjon om dette vil bli sendt ut til lagene i dagene/ukene som kommer.

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 15.09.2021, oppdatert: 16.09.2021
Skrevet av: Stabæk Fotball