Fadderbesøk på breddetreninger

Fadderordningen - der A-lagsspillerne følger opp yngre årganger i klubben, er i full gang. De siste par ukene har tre nye årganger fått storfint besøk på trening eller sommeravslutning.

Annonse:

Onsdag 8. juni hadde G2014-årgangen trening på Bekkestuabanen kunstgress, rett ved siden av Nadderud Arena. Rundt 25 spillere møtte forventningsfulle opp for å hilse på Stabæk-gutten, Filip Hornburg, som har vært i klubben siden han var 10 år gammel, og en av klubbens nyeste ervervelser, canadiske Patrick Metcalfe.

Sammen med dyktige foreldretrenere ledet de treningsøkten, i form av ulike deløvelser og en spilldel helt til slutt. Det var imponerende å se hvor flinke foreldretrenerne er til å organisere treningsøktene, og hvor fokuserte og læringsvillige spillere helt ned i 7-8-årsalderen kan være. Ikke rart det gror godt i Stabæk sine yngre avdelinger.Onsdag 15.juni var det G2013-årgangen sin tur til å få besøk. Kantspiller, Kornelius Normann Hansen og høyreback Sturla Ottesen tok styringen på Frembanen, i ny og uvant rolle. 
Også her imponerte både A-lagsspillere og foreldretrenere med sine "coaching-skills". Barna fikk enkle og tydelige instrukser, og det resulterte i mange fine angrep og flotte scoringer. Etter treningen premierte de populære A-lagsgutta barna med signerte lagbilder og spillerkort, til stor glede for de fremmøte.Torsdag 16.juni ble det avholdt sommeravslutning for G2015-årgangen. Først ble det arrangert en liten turnering på Bekkestuabanen kunstgress, før det ble servert både pizza, kaker og selvbetjent slush på "Fanzone". A-lagsspillerne, Nicolas Pignatel Jenssen og Marius Ulla, stakk innom for å hilse på sine fadderbarn, og for å dele ut lagbilder, spillerkort, men viktigst av alt - iskrem. Med sine blide vesener og smittende smil, fant de raskt tonen med unger i festhumør. All ære til engasjerte og flinke foreldre som regisserte en flott og velfortjent sommeravslutning for over 50 spillere, i det som er SFB sin største årgang.

Annonse fra Obos-ligaen: