Påmelding mikrofotball

Vårt mål er at flest mulig barn, ungdom og voksne skal være med lengst mulig gjennom å ha det gøy sammen samtidig som de er fysisk aktive.

Annonse:

Stabæk Fotball har nå åpnet for påmelding til Mikrofotball for sesongen 2021 - et tilbud fra året barnet fyller 5 år. Vårt mål er at flest mulig barn, ungdom og voksne skal være med lengst mulig gjennom å det gøy sammen samtidig som de er fysisk aktive.

De to første årene i Stabæk Fotball kalles Mikrofotball hvor jenter og gutter trener sammen. Treningene gjennomføres på mandager på Frembanen. Oppstart er litt avhengig av vinterforholdene. Vi kommer tilbake med mer nøyaktig oppstart rundt påsketider. Ved sesongstart får barna utlevert en drakt, og ved sesongslutt får barna utlevert en fotball (inkludert i treningsavgiften). Treningene er foreldredrevet.

Stabæk Fotball benytter appen Spond som administrasjons- og kommunikasjonsverktøy. Her kommer det nyttig informasjon og alle treningene for sesongen blir lagt ut her. I tillegg vil treningsavgiften (kr 1750,-) for året blir sendt ut her.

Påmelding skjer i Spond. Last ned appen på mobilen og benytt innmeldingskode følgende innmeldingskoder

URCCW (barn født 2016)

PGWZT (barn født 2015) 

NB! Husk også å legge inn fødselsdato og betalingskontakt.

Du vil finne mer info om Mikrofotballen når du er registrert i Spond.

Har du spørsmål kan du ta kontakt med lageder for 2015-kullet Elisabeth Hovet ([email protected]) eller [email protected] for 2016-kullet.

Annonse fra Eliteserien: