Påmelding til mikrofotball

Vårt mål er at flest mulig barn, ungdom og voksne skal være med lengst mulig gjennom å ha det gøy sammen, samtidig som de er fysisk aktive.

Annonse:

Stabæk Fotball har nå åpnet for påmelding til mikrofotball for fotballsesongen 2022 - et tilbud fra året barnet fyller 5 eller 6 år. Vårt mål er at flest mulig barn, ungdom og voksne skal være med lengst mulig gjennom å det gøy sammen, samtidig som de er fysisk aktive.

De to første årene i Stabæk Fotball kalles «mikrofotball». Treningene gjennomføres på mandager på Frembanen. Oppstart er litt avhengig av vinterforholdene. Vi kommer tilbake med mer informasjon om oppstart, rundt påsketider. Ved sesongstart får barna utlevert en t-skjorte, og ved sesongslutt får barna utlevert en fotball (inkludert i treningsavgiften). Treningene er foreldredrevet.

Stabæk Fotball benytter appen "Spond" som administrasjons- og kommunikasjonsverktøy. Her kommer det nyttig informasjon, og alle treningene for sesongen vil bli lagt ut her. I tillegg vil deltageravgiften, 2.000,- for året, bli sendt ut her.

Påmelding skjer i Spond.
Last ned appen på mobilen, og benytt følgende innmeldingskoder:

Gutter
G2016: URCCW (https://group.spond.com/URCCW)
G2017: WECNK (https://group.spond.com/WECNK)

Jenter
J2016: UTWUQ (https://group.spond.com/UTWUQ)
J2017: ERDJN (https://group.spond.com/ERDJN)

NB! Husk å legge inn følgende opplysninger ved registrering/innmelding av ditt barn:

  • Navn
  • Fødselsdato
  • Kjønn
  • Adresse
  • Skoletilhørighet
  • Navn, mailadresse og telefon til minst en foresatt/verge

Du vil finne mer info om mikrofotballen i Spond-gruppa når spilleren er innmeldt og det nærmer seg oppstart for mikrofotball, rundt midten/andre halvdel av april. Sørg også for å krysse av/svare på påmeldingen/avstemningen «Fotballsesongen 2022», som etter hvert vil bli lagt ut i aktuelle Spond-gruppe, innen svarfristen 15. april.

Har du spørsmål, ta kontakt med administrativ leder i SFB, Håkon Torp Bugge, eller årgangsansvarlig/lagleder.

Annonse fra Obos-ligaen: