Rekruttering til Stabæk Fotball Menn 3

Overgangsfristen nærmer seg, og i dag har det blitt rekruttert tre nye spillere til Stabæk Fotball Menn 3, internt blant ansatte på brakka.

Annonse:

Laget sliter i bunnen av tabellen, og trenger påfyll av spillere til det som blir en lang og spennende høst i 4. divisjon avd. 02.

I dag har man brukt morgentimene godt på å rekruttere tre nye spillere til laget, i underkant av to uker før overgangsfristen går ut.

Her er to av de tre nye tilskuddene avbildet med lagets trenere.

Menn 3.jpeg
Fra venstre: Ole-Jørgen Wiig (Spillende trener), Anders Forberg Fossbråten (Spillende trener), Mathias Svalestad og Eirik Heltne.
Foto: Espen Løken Petersen


Mathias Svalestad er ansatt som administrativ leder for Akademi Gutter, og melder overgang fra Skoppum IL.

Eirik Heltne er ansatt som profftrener for Akademi Gutter, og melder overgang fra Bergsøy IL.

Dagens siste signering er spillerutvikler for Stabæk Fotball/NTG, Fredrik Bekkelund. Han kommer fra Fossum IF.

Trenerne er godt fornøyd med de siste tilskuddene til spillergruppa, men er samtidig tydelige på at det er rom for flere gode spillere, til det som blir en meget viktig og spennende høst for laget.

Rekrutteringen er med andre ord ikke over!

Har du lyst til å prøve deg på en trening med laget, ta kontakt med sportslig leder i breddeavdeling, Espen Løken Petersen, [email protected] 
 

PS! Laget spiller kamp på Nadderud i kveld, fredag 10. september kl. 20:15 mot Årvoll. Ta gjerne turen og støtt gutta i kampen for tilværelsen!

Annonse fra Eliteserien: