Sesongen er endelig i gang!

Nå er jenter og gutter fra fem år og opp til senior i gang med treninger, cuper og kamper! Det er så gledelig å se alle på den grønne matta igjen.

Annonse:

De yngste startet på Frembanen på mandag 1. mai. Litt ruskete vær, snøen kom nok litt overraskende på mange. Men vi er imponert over alle som trosset været. Litt sludd stopper ikke dere! 

Hver mandag fra 17:00 - 18:00 trener fem- og seksåringer fra nærområdet sammen, både gutter og jenter. Det kan være de første sparkene med ball, det kan også være noen som har øvd litt i hagen hjemme. Her knyttes også mange nye vennskapsbånd. Kanskje noen blir nye klassevenner, mange blir også venner på tvers av fremtidige klasser og skoler. Vi gjør denne timen så trygg og god som mulig for barna, og tilstreber at alle kommer på grupper sammen med noen fra barnehagen eller fra gaten der de bor. 

Stabæk Fotball benytter appen "Spond" som administrasjons- og kommunikasjonsverktøy. Her kommer det nyttig informasjon, og alle treningene for sesongen vil bli lagt ut her. I tillegg vil deltageravgiften bli sendt ut her. Ønsker du å melde på ditt barn, søker du opp de ulike gruppene med koden som står under. Lenken kan benyttes hvis du bruker PC. 

Gutter 

G2018: BHUVY (https://group.spond.com/BHUVY)

G2017: WECNK (https://group.spond.com/WECNK)

Jenter 

J2018: GOAWP (https://group.spond.com/GOAWP)

J2017: ERDJN (https://group.spond.com/ERDJN)

NB! Husk å legge inn følgende opplysninger ved registrering/innmelding av ditt barn: 

· Navn 
· Fødselsdato 
· Kjønn 
· Adresse 
· Skoletilhørighet 
· Navn, mailadresse og telefon til minst en foresatt/verge Du kan også ta kontakt med oss her [email protected] hvis du lurer på noe. Hvis du er eldre enn 6 år og har lyst til å melde deg inn i Stabæk, finner du de ulike Spond gruppene her.

Annonse fra Obos-ligaen: