Stabæk Fotball Bredde søker trener i spennende stilling

Vi er på jakt etter en trener til en av regionens sterkeste merkevarer.

Annonse:

Har du lyst til å være med å utvikle klubben videre, så ta kontakt med oss.

Hvem er du?

Vi tror at du er en trener som har erfaring fra andre ungdomslag i andre klubber eller har du kanskje vært spiller selv? Vi tenker det er en fordel om du har UEFA lisens og/eller NFF Trenerveilederkurs, men det er ingen betingelse. Men at du har en politiattest er en forutsetning for stillingen.

Det er viktig for oss at du er en god rollemodell. Du kan skape et godt miljø for laget du skal trene, utvikle de individuelle ferdighetene og skape gode presentasjoner sammen. Vi ønsker trenere som ønsker å bidra til så god utvikling som mulig for våre spillere i overgangen fra barn til ungdomsfotball og videre inn i ungdomsårene uansett nivå. Det betyr at du har lyst og evne til å utvikle både laget og deg selv i trenerrollen. Vi ønsker at du er både strukturert, engasjert og har gode samarbeidsevner.

Hvem er vi og hva tilbyr vi?

Som trener i Stabæk Fotball, vil du være en del av et større miljø med alt fra mikrofotball for 5 åringer til A lag for både damer og herrer. Vi er en fotballklubb som utvikler spillere i alle aldre. Det er vi skikkelig stolte av. Det er viktig for oss at vi utvikler spillerne både som mennesker og fotballspillere. Derfor jobber vi med kultur og adferd parallelt med ferdighetsutvikling.

Du blir en del av et større trenerteam, og vil få god oppfølging og veiledning fra sportslig leder. I tillegg får du mulighet til å delta på ulike kurs og utdanningsløp. Som en del av klubbens trenerteam kan du diskutere og dele erfaringer på tvers av bredden, akademi og A-lag. Vi mener vi kan tilby et klubbmiljø med stort potensialet for personlig og faglig vekst. Så nå kan du søke deg til en klubb hvor du kan utvikle deg videre som trener.

Arbeidsoppgaver kan omfatte å

  • Lage årshjul og øktplaner for laget du trener
  • Veilede lag og spillere før, under og etter treninger og kamper
  • Implementere klubbens sportslige retningslinjer (fagplan, metodikk, kultur, spillerstil etc.)
  • Bistå med logistikk, utstyr og diverse administrasjon rundt laget
  • Delta på ulike møter og arrangementer i klubbens regi og gjennom NFF
  • Utviklingssamtaler med spillere

Hvor og når trener vi?

De fleste treningene foregår mandag-fredag på våre kunstgressbaner på Nadderud, Bekkestua. Som trener i Stabæk Fotball må arbeid på ettermiddag/kveld, i helger og enkelte skoleferier påberegnes.

Stillingen krever politiattest.

Søknader vurderes fortløpende.

Send til [email protected]

Spørsmål?

Kontakt sportslig leder, Ståle Brandsrud, på tlf. 46 93 70 55.

Annonse fra Obos-ligaen: