Ustekveikja Energi støtter breddefotballen

Ustekveikja Energi støtter breddefotballen i SFB!

Annonse:

Ustekveikja Energi opprettet i 2021 et fond for breddefotballen i klubben.
I år, som i fjor stilte vår gode partner med kr. 100.000 til disposisjon i energifondet, som våre årganger og lag i SFB kunne søke om midler fra til ulike tiltak og formål.
Vi er utrolig takknemlige for støtten!

Vi fikk mange gode søknader - alt fra sommeravslutning til cupdeltagelse.

Under følger en kort oppsummering fra et utvalg av årgangene som har fått tildelt midler fra Ustekveikja Energifond i 2022:

G2011
Vi brukte tildelte midler til deltagelse i Sandar Cup i Sandefjord i august.
En perfekt anledning til å ønske alle gutta velkommen tilbake etter sommerferien, samt bli inspirert til en travel høstsesong. Totalt var det 18 spillere og 4 trenere fordelt på 2 lag, i tillegg var det også noen foreldre som tok turen ned til Sandefjord. 
Vi dro ned fredag ettermiddag, startet helgen med åpningsseremoni på Release Arena hvor Sandefjord tok i mot Rosenborg. I løpet av helgen spilte vi 12 kamper, og det ble levert mye god fotball av gutta fra Stabæk! Lørdag kveld var det cupshow i Sandefjord sentrum, med blant annet Subwoolfer på scenen - stor suksess!
Vi fikk også tid til bading mellom kampene, og været var aldeles strålende hele helgen.
Takk til Ustekveikja Energi som bidro til at vi fikk delta på Sandar Cup, konklusjonen er at dette ble et særdeles vellykket arrangement av både sportslig og sosial karakter!

G2016
G2016 søkte om, og har brukt midler fra fondet til å delta på diverse cup'er i løpet av året, dette har bidratt til stor fotballglede og mye moro for guttene gjennom fotballsesongen - det har vært gøy for guttene å ha noe å se frem til utenom treningene. Cup'ene har ikke minst gjort gruppen mer sammensveiset, på tvers av skolekretser.

G2015
I juni hadde G2015 sommeravslutning ved hjelp av midler tildelt fra Ustekveikja Energifond.
I overkant av 50 ivrige fotballgutter spilte først cup på Nadderud Arena, før det ble pizzafest og premieutdeling i Fanzone. Våre A-lagsfaddere, Nicolas Pignatel Jenssen og Marius Ulla, kom også innom for å hilse på - til stor glede for barna. Etter to sesonger med treninger under pandemien, var det utrolig hyggelig for guttene og samles på et slikt arrangement.
Tusen takk til Ustekveikja Energi!

J2012
Etter to kjipe korona-år var det 18 glade fotballjenter på J2012 som i mai fikk kickstarte sesongen med teambuilding, takket være midler fra Ustekveikja Energi! Tipp topp stemning med pizzaparty på Rush! Hopping, latter og glede - en skikkelig boost for samholdet i laget!
Heia Stabæk! 

J2012_2.jpg
2012-jentene på Rush Trampolinepark, iført Stabæk-drakter.

J2013
Etter en elektrisk time på Rush, 
var det tid for slush.
Jentene var svette i luggen, 
stemningen var alt annet enn muggen.
En kjempe start på sesongen, 
trampoliner og spretne jenter ble fasongen.
Nå skal kampene vinnes, 
med det gode samspill og lagånd som finnes.
Ustekveikja gjorde det mulig å starte sesongen så bra,
"sinnsykt gøy" var det jentene sa! 

Tusen takk, Ustekveikja Energi!

IMG_9467.jpg
Blide og fornøyde 2013-jenter på Rush Trampolinepark.

 

Her kan du lese mer om Stabæk Strøm og bestille din nye strømavtale, https://ustekveikja.no/stromavtaler/stabak/

Annonse fra Obos-ligaen: