Wangberg og Pedersen på trening med G2011

For noen uker siden var det G2011 som fikk besøk på trening av to kjente fjes fra A-laget, til stor glede for de fremmøtte.

Annonse:

Opplegget med fadderordningen er bare så vidt i gang, og skal involvere flere A-lagsspillere og lag fra klubbens breddeavdeling fremover. Ordningen går ut på at spillerne på begge A-lagene i Stabæk Fotball blir tildelt ulike jente- og gutteårganger som de skal følge opp gjennom sesongen - på treninger, kamper og sesongavslutninger.

Simen og Kasper innledet treningen med å presentere seg selv for spillerne på G2011, før de sammen med foreldretrenerne tok over organiseringen av treningsøkta - som foregikk i litt over en time på KG2 denne høstkvelden.

4.jpg
Simen og Kasper sørger for at guttene er varme i kroppen og klare for trening!


I løpet av treningsøkta fikk de se mange håpefulle og talentfulle gutter yte det lille ekstra, med deres tilstedeværelse.

A-lagsspillerne rundet av treningen med å samle alle spillerne i en ring for en avsluttende spørsmålsrunde. Der ble blant annet følgende spørsmål stilt:

Hvem er den beste spilleren dere har spilt mot?

SW: - Cristiano Ronaldo
KP: - Douglas Costa

Dere kan tenke dere at svaret fra A-lagsgutta fikk frem både hakeslepp og stjerner i øynene blant barna.

Simen og Kasper håper å se flere av spillerne fra G2011 på de siste kampene som gjenstår av sesongen, hjemme på Nadderud.

Første anledning blir mot KBK, 21. november kl. 17:00.

Annonse fra Eliteserien: