eSerien starter i dag: Stabæk Momentum i dødens gruppe

Endelig braker det løs i eSerien. Stabæk Momentum åpner mot Sandnes Ulf i gruppe C.

Våre to FIFA-spillere skal i gang tirsdag 16 april kl. 17:45. Stabæk Momentum er i gruppe C hvor vi møter følgende lag:

  • Sandnes Ulf
  • Strømsgodset (Apeks)
  • Vålerenga (Nordavind)
  • Nest Sotra
Annonse:

Elias «eLitho» og Andreas «Prince» er klare for å virkelig vise at Stabæk Momemtum blir farlige i år.

- Jeg gleder meg veldig til å komme i gang, vi har trent godt i vinter så nå føler vi oss klare forteller Kaptein Elias «eLitho» Thøgersen til stabak.no

Nettstedet Gamer.no har Stabæk Momentum sammen med Vålerenga (Nordavind) som klare favoritter til å ta seg videre fra gruppen sin.

Stabæk jakter årets første trepoenger. Det samme gjør regjerende seriemester Rosenborg. Kjøp billett til en av sesongens virkelige godbiter her.

Dødens gruppe

Gruppe C har av mange blitt betegnet som dødens gruppe. Her finner vi allerede etablerte esportlag som Nordavind, Apeks og ikke minst vårt eget Momentum. Flere av spillerne har møtt hverandre tidligere, og det ligger mye prestisje i å vinne gruppen.

Siden flere av lagene også treffes i andre spilltitler enn FIFA er det et ekstra press på å levere når det virkelig gjelder.

- Det er ingen tvil om vi gleder oss til å møte de andre lagene, spesielt Nordavind siden de er favoritter, men få kler rollen bedre som en underdog enn Stabæk. Vi har ett mål, det er å komme videre til sluttspillet sier Andreas «Prince» Høyden til stabak.no

Her kan man se eSerien

Alle kampene vil sendes på Dplay (gratis, så lenge man oppretter en bruker) og utvalgte kamper vil vises på Eurosport Norge.

Kampene spilles tirsdager og onsdager mellom 9. april og 15. mai. Du kan se hele terminlisten her.

For mere informasjon, besøk eSerien.

Annonse fra Obos-ligaen: