Celine Granli takker av

- Så alt for tidlig

Annonse:

12. august 2017 klokken 15:10 på Nadderud. Celine ligger på gresset og vrir seg i smerte. Hun er nettopp sendt i bakken av en motspiller. Hun måtte ligge litt før hun fikk assistanse. Dommeren anså nemlig ikke den karriere avsluttendetaklingen som tøff for til å gi frispark...

September 2019. Celine kontakter sportslig leder Richard Jansen. Hun hadde bestemt seg. Hun er ferdig som spiller. To lange år med operasjon, opptrening, tilbakefall, og nye operasjoner er over. Hun er endelig skadefri. Men, hun er ikke mentalt klar. Hun ønsker ikke en ny skade.

Ut over høsten og vinteren prøver sportslig ledelse å lokke henne med på trenging. Så må vi bare innse at toget er gått.

Celine har vært en viktig person i mange år for Stabæk. Hun er ikke den som har spilt mest, men hun har aldri klaget. Alltid bitt tennene sammen og kjempet for å bli bedre. Hun har gått gradene fra Stabæk Jenteakademi til A-laget. Etter 4-5 år som Rookie var hun endelig fast i startelleveren.

Det er alltid det største stjernene som får mest oppmerksomhet. De som scorer målene og leverer fantastiske dribleraid. Men, alle lag trenger de stabile grovarbeidene, de som gjør den «usynlig» jobben. De vi legger mest merke til når de ikke spiller. De som kan spille mange ulike posisjoner og være lagets neste beste, eller tredje beste spiller over alt på banen. De som har et hjerte for klubben og ikke bare er opptatt av å komme seg videre. Sånne som Celine Granli.

Nå som en karriere er over så alt for tidlig, tok vi en prat med Celine på vakre Nadderud:


Se også Celine Granlis spillerprofil med historikk og bilder.
 

Underholdning? Stabækchixa på YouTube

Du finner kanalen vår her - husk å trykke på "abonner":

Dette og veeeeeldig mye mer, klikk på bildet og sjekk ut kanalen!
Dette og veeeeeldig mye mer, klikk på bildet og sjekk ut kanalen!

 

stb-chx-some-trans-insta2
 
stb-chx-some-trans-facebook2
 
stb-chx-some-trans-twitter2
 
Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

 
 

Følger du oss på Instagram?

@stabakchixa

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

Annonse fra Eliteserien:
Publisert: 10.05.2023
Skrevet av: Richard Jansen / Kristian Bjerke / SFK Media 2020©