Stabæk selger til Juventus

Ingvild Isaksen blir Italia-proff.

Annonse:

Ingvild Isaksen signerte tirsdag en toårskontrakt med italienske Juventus. Det satses stor på kvinnefotball i Italia og flere av de store klubbene på herresiden etablerer nå kvinnelag. Mesterlaget Juventus har signert en rekke italienske landslagsspillere og noen utenlandske stjerner – deriblant altså vår egen Ingvild Isaksen. De har fått plass i Serie-A og vil etter alle solemerker bli et lag å regne med i toppen fra første dag

 Ingvild sier følgende til Stabak.no: 

- Jeg er veldig takknemlig for at Stabæk har gitt meg muligheten til å følge drømmen min, og for at de har vært så støttende og samarbeidsvillige. Det har vært et veldig tøft valg, for jeg forlater en klubb og et lag som jeg har blitt ekstremt knyttet til, og en stor del av meg har fremdeles lyst til å bli værende på Nadderud. Men når jeg fikk tilbud om å spille i en så stor klubb som Juventus og bli med på satsingen de har på damesiden, så var det noe jeg ikke kunne si nei til. Jeg er veldig stolt og glad for å få denne muligheten.

- Det har vært noen fine år i Stabæk, og til tross for litt for mye skadetrøbbel, så er det i disse årene jeg har utviklet meg mest som fotballspiller. Vanja og Øyvind skal ha en stor takk for den oppfølgingen de har gitt meg og for å ha utfordret og pushet meg på hver minste lille detalj på hver eneste trening.

- Stabæk har gitt meg så utrolig mye både på og utenfor banen og det er vanskelig å beskrive hvor glad jeg er blitt i klubben. Jeg kommer til å savne Chixa og den fantastiske miksen av personligheter som finnes der.  Jeg kommer til å savne tidligklubben, som snart burde få ivrigbot for å møte altfor tidlig på trening. Jeg kommer til å savne alle rundt som jobber og står på for at vi skal ha det så bra som mulig, og jeg kommer til å savne de frivillige og den fantastiske velkomsten jeg alltid får når jeg møter til kamp på Nadderud. Uten alle dere er vi ingenting. Takk for meg, vi ses igjen!

 Vi ønsker Isaksen lykke til og takker for innsatsen i Stabæk-drakten! 

NB. Vi gjør oppmerksom på at videointervjuet med Ingvild Isaksen ble gjort før hun reiste til Italia. 


Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 09.08.2017, oppdatert: 11.05.2023
Skrevet av: Stabæk Fotball