Siste kvalikkamp på fredag

FREDAG 13. PÅ TOBBEBANEN: Vi snakker kvalik til NM J16

Annonse:

🖼 #38 Madelen Aasen Moreno

Det gjenstår et siste hinder før J16-laget vårt er kvalifisert i årets utgave av Norgesmesterskaper for Jenter 16. Det hinderet heter Heming.

Fredag den 13. skal det avgjøres. Da møtes lagene på Tobbebanen. Avspark er klokken 18:45. For det vinnende laget venter en plass i 1. runde av NM J16.

Kvalifiseringsveien til NM J16 er lang og kronglete. Det startet alt i februar, nærmere bestemt 6. februar. Da spilte vi såkalt Regional kvalifisering mot nettopp Heming, samt Røa, Hasle-Løren og KFUM. Stabæk, Heming og KFUM tok seg videre til mellomrunden. Der slo Stabæk VIND IL – på bortebanen 1-0. Heming spilte hjemme og smadret Brumunddal 4-1.

Nå møtes vi altså igjen. Kampen i februar mellom Stabæk og Hemning endte for øvrig med 3-0 seier til Stabæk. Og det var iskaldt på Heming-banen, som ligger i en naturskapt kuldegrop ved foten av Holmenkollåsen.

Referat fra den kampen kan du lese her

Still opp å se morgendagen Stabæk-helter. Få ting er bedre en Cupfotball på Tobbebanen er tidlig fredagskveld

Det er kun 16 lag som får være med når det offisielle delen av NM J16 begynner. For jenten på Stabæks Jente-akademi er NM supervikitg. Sist vi var i finale var i 2017. Da tapte vi 1-2 for Tiller. I 2015 var vi også i finalen. Da slo vi Molde 3-1. Har du lyst til å gjenoppfriske minnene, så kan du se den kamper her.


 

Neste hjemmekamp i Toppserien:
Stabæk - Vålerenga, onsdag 25. mai kl 18:00

🎟 billett.stabakkvinner.no
 

Vi sees på Nadderud!

  
Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

Annonse fra Obos-ligaen: