Ungjentene med sterk borteseier

SEIER PÅ OVERTID: Underholdende og spennende 90+ på Release arena i Sandefjord. Det liker vi!

Annonse:

🖼 Greit fornøyd etter å ha slått Sandefjord 3 - 2

I Stabæk er vi veldig opptatt av å stille jevnest og best mulig lag til kampene i 2. divisjon.

Målet er alltid å bruke mesteparten av benken i Toppserien i neste 2. divisjonskamp. Det er ikke alltid mulig.

Denne uken har vi blant annet cupkamp på onsdag. Da sender vi naturlig nok ikke en mengde a-lagsspillere til Sandefjord, en mandag kveld for å spille 2. divisjon.

Til kampen mot Sandefjord stilte vi derfor med årets nest yngste 11er for vår del i 2. divisjon – 17,8 år. Snittalderen på de benyttede innbytterne var for øvrig 16 år – altså i snitt!

Vi startet kampen med å gi bort et mål.
Kommunikasjonssvikt er stikkordet. Vi utligner på corner, satt av Hannah Rekdal, før Mariela Bingen gir oss ledelsen med et genialt langskudd, drøyt 10 minutter før slutt.

#71 Mariela Bingens skudd kom uventet på Sandefjord

Så gir vi bort en fullstendig unødvendig corner etter et svakt tilbakestill fra Silje Skaara Helgesen. Hun er unnskyldt, hun leverte ellers en strålende kamp. Selvfølge scorer Sandefjord på den corneren. Da var det spilt 88 minutter.

Heldigvis har vi Signe Strømnes på laget. Hun leverer en perle av en scoring dypt inn i overtiden og vi kunne reise hjem med smil om munnen.

Hoppende glad -se alle bildene i albumet nederst i saken

De poengene er viktige og det er også veldig viktig at vi vinner i de få kampene hvor vi stiller rene juniorlag, så slipper vi kritikk for å stille «ujevne lag» og gnål om at «Toppserielagene tar ikke 2. divisjon på alvor, andrelagene bør spille i egen liga» etc.

Neste uke er det toppkamp på Tobbebanen i 2. divisjon. Da kommer selveste Nanset (Roy’s Angels), på besøk. Møt opp. Mandag 29/8 klokken 19:00