Nye spillere signert

Det er alltid en stor glede å presentere nye spillere; Hannah, Amalie og Frida har signert.

Annonse:

Selv om enkelte spillere gjorde sin debut for Stabæk allerede i juni, så benytter vi august til å presentere tre nye spillere på akademiet:

Hannah Moen Skasberg

 
Offensiv midtbanespiller fra Kongsvinger. Spennende spiller, god med ball, god til å sette opp andre spillere og scorer en del mål. Hannah har valgt draktnummer 29 og her finner du hennes spillerprofil »

Foto: Kristian Bjerke 2022 ©
#29 Hannah Moen Skasberg
Amalie Kjærgaard Callesen

 
Fra Kolding i Danmark. Godt venstrebein, sterk og god 1 mot 1. Har spilt på U15 og U16 i Danmark. Amalie har valgt draktnummer 55 og her finner du hennes spillerprofil »

Foto: Kristian Bjerke 2022 ©
#55 Amalie Kjærgaard Callesen
Frida Kræmer

 
Fra Tromsø og TIL 2020. Spiss. Sterk, god til å binde opp spillere og komme til sjanser. Scorer mål og god 1 mot 1. Frida har valgt draktnummer 39 og her finner du hennes spillerprofil »

Foto: Kristian Bjerke 2022 ©
#39 Frida Kræmer

Alle har signert to års kontrakt med klubben og begynner som elever på  NTG. Med de spesielle mulighetene og løsningene dette gir spillerne, å kombinere toppidrett og utdanning.

Ønsker du å lese mer om samarbeidet mellom Stabæk og NTG? Klikk her »
 

- Gleder seg til å følge utviklingen


Akademiets leder Kim André Pedersen er alltid i nærheten og med på de fleste aktiviteter rundt spillerne, noe som gir han god over- og innsikt rundt hver enkelt utøver.

- Jeg er svært godt fornøyd med at Amalie, Hannah og Frida har signert kontrakter med Stabæk. Dette er jenter som er definerte, treningsvillige, har spesialkompetanse på ulike områder og som er tålmodige.

- I tillegg har vi tidligere i år signert kontrakt med Hanna Haaheim-Indseth (mer om Hannas signering her) og Miray Ayhan (mer om Mirays signering her) - begge 2007-jenter - og vi er svært godt fornøyd med at alle disse 5 jentene ser for seg en fremtid i Stabæk.

Foto: Kristian Bjerke 2022 ©
#91 Miray Ayhan - Fullt fokus i kamp mot FFK (sept. 2021)

- Dette er jenter fra de nye generasjonene som skal skape nye stolte øyeblikk for akademiet og utvikle seg videre og kjempe om plass på høyeste nivå. Det har de alle potensialet til og vi gleder oss til å følge deres utvikling fremover, avslutter Kim André Pedersen med til stabakkvinner.no.

Foto: Kristian Bjerke 2022 ©
#88 Hanna Haaheim-Indseth - fra Stabæk 2s kamp mot Randesund

Hannah Moen Skasberg fikk forøvrig sin debut i Stabæk 2s kamp mot Randesund/Amazon 2, der jentene slo motstanderen hele 8 - 1 på Nadderud - klikk for å lese mer ».

Foto: Kristian Bjerke 2022 ©
Debut for Hannah Moen Skasberg

 
Husk billetter til 4. runde i cupen:
Stabæk - Avaldsnes, onsdag 24. august kl 18:00

ENKELT OG GREIT: Klikk for å kjøpe billetter til 4. runde i cupen
🎟 billett.stabakkvinner.no

 
 
Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

Annonse fra Obos-ligaen: