Vi søker trenere!

JOBBE SOM TRENER? Vi søker trenere som kan bidra i våre utviklingsgrupper jenter umiddelbart!

Annonse:

Stabæk Akademi Jenter er ute etter dyktige trenere med interesse for faget og evnen til å utvikle fotballspillere, men også mennesker. Vi søker trenere som kan bidra i våre utviklingsgrupper jenter umiddelbart, og fra januar kombinere dette med ytterligere rolle i vårt akademi mot en større stilling (ansettelse).

Hva er utviklingsgrupper?

 

Utviklingsgruppene består av fotballivrige jenter i alderen 8-12 år som trener fotball 2-3 dager i uken i tillegg til respektive klubblag.

Utviklingsgrupper er et prioritert område i Akademiet, hvor man jobber med systematisert ferdighetsutvikling fra spillerne er små.

Treningen foregår mandag, tirsdag og torsdag på våre kunstgressbaner på Nadderud, Bekkestua.

Det er også et stort fokus på å utvikle spillerne som mennesker, og det jobbes derfor mye med kultur og adferd parallelt med ferdighetsutvikling.

Hvem er vi ute etter?

 

Som trener for våre utviklingsgrupper får du mulighet til å være med å bidra til klubbens målsetting om at spillere skal kunne gå fra våre utviklingsgrupper og inn i akademiet.

Vi er derfor ute etter trenere som ønsker å bidra til så god utvikling som mulig for våre unge fotballspillere, noe som også fordrer at treneren må ønske og evne å utvikle seg selv i trenerrollen.

Vi ser helst for oss at aktuelle søkere kan jobbe minst 2 ettermiddager i uken (fra kl. 14:00-16:00), hvor det vil være muligheter for mer basert på interesse og kvalifikasjoner. Kombinasjoner med utviklingsgrupper gutter, akademiet jenter/gutter er mulig.

Hva kan vi tilby deg som trener?

 
Som trener på utviklingsgrupper vil man få tett oppfølging og veiledning fra leder for utviklingsgrupper som også jobber som trener i akademiet. Man vil da få en fin inngang i hvordan det jobbes i akademiet, og det er flere som har gått veien fra stilling i utviklingsgrupper til større stillinger i akademiet eller jobb i breddeavdelingen til Stabæk. Det vil også være mulighet for en større stilling i akademiet jenter for den riktige kandidaten - er dette deg?

Lønn etter avtale.

Søknader vurderes fortløpende.
 

Ved interesse, ta kontakt med administrativ ansvarlig for Stabæk Akademi Jenter

Christian Haulan
@: [email protected]
T: 480 44 788

Kim André Pedersen
@: [email protected]
T: 995 09 440
 

 
Neste Toppserie-match:
Stabæk - Arna-Bjørnar, søndag 28. august kl 15:00

Klikk for å kjøpe billetter til kampen
🎟 billett.stabakkvinner.no

 
Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

Annonse fra Obos-ligaen: