Ny jobb i Røa Fotball

Blir utviklingsleder i Røa Fotball Elite.

Annonse:

Ole Gåseidnes slutter i Stabæk og blir utviklingsleder i Røa Fotball Elite.

Ole ble ansatt i Stabæk Fotball kvinner/jenter i 2020. Han kom da fra Egersund IK. Han har hatt ulikt ansvar i Stabæk, alt fra leder for utviklingsgrupper frem til fulltidstrener. Han har vært ansatt i akademiet jenter, vært hovedtrener for J19, Rekruttlaget i 2. divisjon, og vært ansatt i NTG Bærum med hovedansvar for Stabæk Fotball. Ole har også jobbet med analyse rundt A-lag kvinner de siste to sesongene.
 

Vi har bedt Ole oppsummere sin tid i Stabæk

 - Det jeg først og fremst har satt mest pris på er alle de flotte folkene som jeg har hatt rundt meg, og da spesielt de trenerne/lederne og spillerne som jeg har jobbet tett sammen med helt siden jeg begynte i januar 2020.

- Jeg har også satt stor pris på at vi over tid har klart å skape et godt og utviklende miljø i trener- og lederteamet på jentesiden.

Hva vil du huske best fra tiden i Stabæk?

- Største enkeltminnet er uten tvil NM-gullet i J19 som vi tok i desember 2021. En ting er selve finaleseieren, men det aller mest minneverdige er hvordan vi sto i den lange veien mot målet.

Foto: Kristian Bjerke 2021 ©

- Spillergruppa og trenerteamet jobbet målrettet gjennom to år for å oppnå et hovedmål som vi satte i fellesskap allerede i januar 2020, og jeg er utrolig stolt over at vi viste karakter nok til å holde stø kurs gjennom en så lang periode.

- Jeg er også veldig stolt over at det er så mange spillere fra akademiet vårt som har tatt steget inn i toppfotballen, både i Stabæk og i andre klubber. Dette beviser at vi har gjort mye riktig de siste årene.

Likevel velger du å bytte arbeidsgiver?

- Alt har sin tid også i fotballen, og jeg føler tiden nå er inne for et miljøskifte med andre arbeidsoppgaver, slik at jeg kan opprettholde den sulten som kreves for at jeg skal kunne utvikle meg videre, sier Ole til stabakkvinner.no

Foto: Kristian Bjerke 2022 ©
Analyse på benken for A-laget, i Toppserie-kamp mot nettopp Røa.

Kim André Pedersen synes det er synd å miste en god medarbeider

Jeg er veldig stolt av jobben som Ole og vi har gjort sammen, og det er fullt fortjent at han får et spennende jobbtilbud i en annen toppklubb, sier Kim André Pedersen til stabakkvinner.no.

- Jeg er også stolt av at akademiet jenter sin struktur, oppfølging av våre trenere, vår fagkompetanse og trenersamarbeid gjør at vi kan utvikle nye trenere til toppfotball. Dette er et mål for oss sammen med god spillerutvikling.

- Ole føyer seg inn i rekken av flere andre yngre trenere som har tatt steget til andre toppklubb. Vi ønsker Ole lykke til videre, når den tid kommer. Vi ses på andre siden av banen, avslutter Pedersen.

Foto: Kristian Bjerke 2021 ©

Ole har sin siste arbeidsdag i Stabæk 11. september.

Johannes Kvammen Kallevik tar midlertidig over jobben på NTG og for Rekrutt/J19 gruppen fremover sammen med utviklingsleder Christian Haulan, toppspillerutvikler Ståle Haglo, fysisk trener Siri Nesheim og spillerutvikler Joar Hedkvist Dale.  

Stabæk er godt i gang med kartlegging av eksterne kandidater og flere har meldt interesse. Den dagen en erstatter er på plass, leser du det selvsagt først her på disse sidene.

 
SEMIFINALE I NORGESMESTERSKAPET:

Stabæk - Rosenborg, onsdag 14. september kl 20:10

Klikk for å sikre deg dine plasser til semifinalen på Nadderud
🎟 billett.stabakkvinner.no

  
Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

Annonse fra Obos-ligaen: