Signe Strømnes har signert

- En flott ambassadør gjennom tilstedeværelse, personlighet, evnen til å dra med seg andre når det kreves og alltid på søk etter forbedringer.

Annonse:

🖼 #72 Signe Strømnes
 

Spissen Signe Strømnes kom til Stabæk høsten 2020 fra Bærums Verk Hauger Idrettsforening og nå har hun signert kontrakt med klubben. Ressursleder Kim André Pedersen sier følgende om signeringen:

- Vi er veldig glad for at Signe ønsker å signere en lengre kontrakt med Stabæk. Signe er en flott ambassadør for det vi ønsker å stå for i akademiet gjennom tilstedeværelse, personlighet, evnen til å dra med seg andre når det kreves og alltid på søk etter forbedringer.

- I spillet på banen så har Signe et godt avslutningsrepertoar, god i begge boksene og en fin evne til å posisjonere seg for avslutningssituasjoner.

- Vi gleder oss til fortsettelsen og ser frem til flere gode opplevelser med Signe
, avslutter en fornøyd Pedersen (t.v) etter signeringen på Nadderud i selskap med sportslig leder Christian Thorbjørnsen:

Fornøyd gjeng etter kontraktssignering - Foto: Joakim Miøen
Fornøyd gjeng etter kontraktssignering - Foto: Joakim Miøen
Et øye for mål

 
A-laget og akademiets toppspillerutvikler Ståle Pedersen Haglo har fulgt Signe fra hun kom til klubben og sier følgende om :

- Signe har hatt en spennende profil i mange år, og var en spiller vi fulgte godt med på da hun spilte med gutta i BVH. Hun hospiterte inn med oss i en lengre periode for å legge til rette for så god utvikling som mulig, før hun kom til oss i 2020.

Vi spurte Ståle om han kunne beskrive Signe som spiller og utviklingen hun har hatt:

- Siden Signe kom til klubben har hun vokst mye; både som spiller og som menneske.

- Hun har gått fra å være en spiss som trivdes best i mellomrom hvor det ikke alltid var så mye dueller, til å bli en spiller som har ivaretatt denne evnen og i tillegg lagt til en lidenskap for duellspillet i boksen.

- Hun har alltid hatt et øye for mål, der taler statistikken sitt klare språk. Men måten målene kommer på nå er enda mer allsidig enn tidligere, hvilket er helt nødvendig når man skal levere på høyere nivåer.

- Dette har resultert i 11 mål på 13 kamper i årets 2. divisjon.

Gi oss en beskrivelse av personen Signe Strømnes til slutt:

- Som person er Signe glad og sprudlende. Hun er god på inkludering av andre, uredd for å ta ordet i forsamlinger for å si sin mening, og hun er ekstremt interessert i å lære. Samtidig er hun ydmyk i sin tilnærming og tålmodig nok til å forstå at utvikling tar tid.

- Det siste her er kanskje hennes sterkeste mentale trekk, at hun forstår at det vil være medgang og motgang på veien, men at man må stå i det løpet man har valgt seg ut, og jobbe knallhardt over tid for å lykkes med målene sine.

Trives veldig godt i Stabæk

 
Hovedpersonen selv kommer som nevnt fra Bærums Verk Hauger Idrettsforening og vi spurte Signe om hvordan har veien fra barndomsklubben og til Nadderud har vært:

- Jeg kom fra lokalklubben, Hauger, som senere ble BVH. Der hadde jeg mange flinke folk rundt meg. Det startet med å spille med de som var 1 år eldre. Derifra har jeg fått utfordringer hele veien, med eldre jenter og mot slutten spilte jeg med gutta. En faktor jeg tror har betydd mye.

- Jeg kom til Stabæk etter en lang periode med hospitering og følte det var det neste riktige steget. Jeg trives veldig godt i Stabæk, og er veldig glad for å ha skrevet under kontrakt og skal gi full gass for å utvikle meg videre. 

Mange vil nok si at de kjenner igjen Signe på smilet og her er noen øyeblikk i Stabæk-drakten:

 
Sluttspillet i Toppserien:

Stabæk - Rosenborg, søndag 30. oktober kl 13:00

Billetter til årets siste kamp på Nadderud i Toppserien!
🎟 billett.stabakkvinner.no

 
Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

Annonse fra Obos-ligaen: