Ny spiller til Stabæks akademi

Karianne Nyhus blir ny spiller ved akademiet. Hun debuterte i høst for ØHIL i 1. divisjon, og velger nå å komme til Stabæk.

Annonse:

🖼 Karianne Nyhus
- her som Fagernes IL-spiller (Foto: Avisa Valdres / Sport)

Som yngst av fem søsken der alle spilte fotball, var veien kort til fotballbanen. Til daglig er går hun på NTG Bærum og kommer fra Øvrevoll Hosle, der hun debuterte i 1. divisjon mot Medkila i oktober.
 
Fortell oss litt om deg selv, beskrive deg selv som spiller:

- Jeg heter Karianne Nyhus og er 18 år. Kommer fra Fagernes, men bodd snart 3 år på Bekkestua og går daglig på NTG. Jeg er en spiss som er god feilvendt, men er også glad å stikke i bakrom. Jeg har et godt overblikk og er farlig foran mål.

Veien til der du er i dag som fotballspiller, hvordan har den vært?

- Jeg startet å spille i Fagernes IL når jeg var 4 år gammel, der spilte jeg på både guttelaget og jentelaget frem til jeg var 15. Deretter begynte jeg å spille for Valdres FK sitt damelag.

- Jeg hadde et år der jeg spilte med Gjøvik Lyn, deretter gikk jeg til ØHIL og NTG i 2020.

- Jeg har 4 eldre søsken som har spilt fotball, så jeg har alltid hengt meg på dem. Så jeg vil si familien min og alle de gode trenerne i klubbene jeg har vært i har bidratt til der jeg er nå.

Hva med dine personlige målsetninger; på kort og lenger sikt?

- Mine personlige mål på kort sikt er å ta nye steg som fotballspiller og utvikle meg for å kunne ta steget opp. På lang sikt er målet mitt å kunne leve av fotball og bli så god som mulig.
 
Hvorfor tror du Stabæk kan være klubben som hjelper deg nærmere disse målene?

- Jeg tror Stabæk kan være klubben som hjelper meg å nå målene mine for det er en veldig profesjonell klubb med godt støtteapparat. De legger opp en hverdag der jeg kan få maksimalt ut potensialet mitt og jobbe videre for å utvikle meg.

Trener Johannes Kvammen Kallevik gir følgende kommentar rundt Kariannes overgang til Stabæks akademi på telefon fra Haugesund og jul med familien:
 
- Karianne er en spiller som Stabæk lenge har kjent til, og vi er derfor glade for at tidspunktet nå passet for henne å fortsette sin utvikling her hos oss. Karianne besitter veldig mange bra ferdigheter som vi tror kan videre utvikles på en bra måte i vår struktur, både som fotballspiller, men også som person.

- I Stabæk akademiets ånd ønsker vi å utvikle flest mulig spillere til å nå sitt fulle potensial og det har vi troen på at vi kan hjelpe Karianne med! Vi gleder oss mye til oppstart i januar og forventer et veldig bra år igjen både for Stabæk men også for alle jentene.

Vi ønsker Karianne varmt velkommen til Stabæk!

 
Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

Annonse fra Obos-ligaen: