Signerer for Stabæk

FRA KOLBOTN: Hun er født i 2006 og blir Stabæks fjerde spiller aktuell for Norges Jenter 17 landslag. Les mer om vår seneste signering.

Annonse:

🖼  Aurora Heldal Kibsgaard og Johannes Kvammen Kallevik

Midtbanespilleren fra Fyllingsdalen ble spiller for Kolbotn i juni 2022, men signerer nå for Stabæk.

Bergenseren spilte for FK Fyllingsdalen fra hun var fem år gammel. Hun begynte å trene med Fyllingsdalens damelag 14 år gammel, for så å spille året etter. I fjor flyttet Aurora til Østlandet etter å ha signert for Kolbotn. I oktober fikk hun sin debut i Toppserien for klubben på Sofiemyr, da mot Arna-Bjørnar i sluttspillet.

- Jeg har et stort mål om å få spilletid i Toppserien, bygge meg oppover og få flere innhopp på øverste nivå, sier Aurora til stabakkvinner.no

Aurora blir Stabæks fjerde spiller som for tiden er aktuell for Norges J17. De tre andre er Ane Nordby Jørgensen, Mathea Berg-Solemdal og Signe Strømnes. Landslagstrener Bengt Sæternes tok ut Aurora, Ane og Signe i troppen for privatlandskamper i slutten av januar, der de skal spille to kamper i Pisa mot vertslandet Italia.

Foto: Kristian Bjerke 2022 ©
U16: Nederland - Norge, juli 2022

Du kan følge Aurora på Instagram her: @aurora.kibsgaard

Trener Johannes Kvammen Kallevik sier følgende om signeringen:

- Først og fremst veldig gøy å kunne ønske Aurora velkommen til oss i Stabæk! Dette er en veldig bra signering for både oss, men forhåpentligvis også for henne. Aurora er en veldig spennende spiller og blant landets beste i sin posisjon og årgang, som nå ble tatt ut på J17 landslaget som skal på samling i slutten på januar.

- Aurora er en spiller vi har fulgt over lengre tid og er nå veldig glade for at tidspunktet passet for henne å bli Stabæk spiller. Aurora som spiller innehaver masse bra ferdigheter som vil passe vår struktur veldig bra, og derfor tror vi at vi kan være klubben som hjelper henne å ta det neste steget. I tillegg til å ha masse bra ferdigheter på banen er Aurora også en veldig dedikert og bra fulltidsutøver.

- Hun flyttet fra Vestlandet og klubben Fyllingsdalen høsten 2022 for å bli Kolbotn-spiller, det å ta en så stor livsavgjørelse i ung alder står det respekt av. Dette viser også hvor mye Aurora er villig til å ofre for å bli så god som mulig på banen som vi tror er veldig bra for Stabæk.

Foto: Kristian Bjerke 2022 ©
PÅ PLASS: Mandag kveld var første A-lagstrening utendørs på Nadderud

Vi ønsker Aurora varmt velkommen til Stabæk!

 
Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

Annonse fra Obos-ligaen: