Søndag er vi i gang! Møter LSK

- Preseason er en lang affære, sier trener Kallevik. Heldigvis er det avspark i årets 2. divisjon på søndag!

Annonse:

🖼: #58 Henriette Krohn de Lange

Som tidligere omtalt har årets 2. divisjon nytt format, og vi har tatt en prat med trenere Johannes Kvammen Kallevik. Hvilke forventninger har du til ny struktur i årets serie, og hva med antall kamper?

- Endelig starter serien igjen og vi gleder oss til ny seriestruktur. Vi føler at antall kamper samt nivået på disse kampene vil være veldig bra tilpasset gruppen vår og det vi ønsker å få ut av kampene både resultatmessig, men også utviklingsmessig for spillerne i klubben vår.

Hva med det mye omtalte temaet reiseavstander i årets serie?

- Det blir en økt reisebelastning i år kontra fjoråret, men det ser jeg på som en positiv boost da vi får noen nye referanser med klubber vi ikke har møtt før samt at jentene får kjent litt på reisebelastning som vil komme på høyestenivå i Norge.

Hvordan ser stallen ut på Nadderud? Skader i den grad vi ikke snakker om dét temaet? Alle taggad og klare?

- Stallen til både første runde mot LSK Kvinner 2 og 2 .divisjon generelt føler vi ser ganske bra ut, god miks av personlighet og spillertyper som vi tror kan bite godt fra seg i årets sesong, de fleste er også heldigvis skadefri og kampklare selv om det dessverre er noen som er utilgjengelige grunnet skader som vi selvfølgelig kunne tenke oss at var kampaktuelle.

- Disse jentene er dog heldigvis på bedringens vei og vi forventer at de kommer sterkt tilbake i løpet av sesongen.

Hvordan blir det å møte LSK Kvinner i serieåpningen på søndag, i den etterhvert så mye brukte og omtalte LSK-hallen på Lillestrøm?

- Vi syntes det er gøy å starte serien mot en av rivalene våre og vi er veldig motiverte til å gjøre så godt vi kan for å sparke i gang sesongen med en god prestasjon og forhåpentligvis det resultatet vi ønsker oss.

- Vi har også gode minner fra LSK hallen med NM finale 2021, så for oss er dette en arena vi fint kan gjøre gode prestasjoner på.

Justine Kvaleng Kielland og Iris Omarsdottir etter scoring i LSK-hallen under NM finalen i desember 2021:

Hva venter vi å møte av de gul-svarte på søndag?

- Vi har møtt LSK Kvinner 2 i treningskamp allerede i år og da fikk vi kjenne litt på hva som venter oss til seriestarten, vi forventer at LSK Kvinner 2 kommer ekstremt godt forberedt med masse gode spillere som vil gjøre det de kan for å slå oss.

- Oppgaven vår blir å demme opp for det vi vet LSK Kvinner er flinke til samtidig som vi får utnyttet styrkene våre bedre denne gang en vi fikk til i treningskampen.

- Vi forventer uansett en god fotballkamp med masse bra spillere på begge lag så vil definitivt anbefale alle som har tid søndag til å møte på kamp kl 13:45 i LSK hallen!

Annet, som du kjenner du har på hjertet og lyst til å dele med leserne?

- Som de fleste kjenner til er preseason en lang affære i Norge og vi er veldig glade for at sesongstarten endelig er her og vi har allerede startet 2023-sesongen med bortekamp på Intility arena i J19 1. divisjon på torsdag, en god oppvarming til søndagens kamp i LSK-hallen kl 13:45.

Legg merke til at kampen er fremskyndet hele 15 minutter, altså avspark kl 13:45 og ikke 14:00 som satt opp i kjøreplanen.

Vi sees i LSK-hallen søndag 16. april kl 13:45!

 
Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

Annonse fra Obos-ligaen: