Påskeharen legger ikke egg

DÉT SKAL VI IKKE DISKUTERE: men vi har snakket med trener Kallevik om hva som skjer på akademiet for tiden.

Annonse:

🖼: Full oversikt - hvem er din favoritt?

Det nærmer seg endelig seriestart også for 2. divisjon og J19 1. divisjon.

Lørdag 1. april skulle Stabæks jenter spille årets nest siste treningskamp, men den ble dessverre avlyst. Vel og merke ikke en klassisk aprilspøk, men derimot grunnet sykdom hos motstander. Dagen ble da brukt på en internkamp som endte 2 - 0 til lag Blaa. Påskeharen hedret seieren og var politisk ukorrekt nok til å droppe etterlatenskaper til vinnerlaget i garderoben, dokumentert over.

- Selv om det er kjipt at kampen ble avlyst fikk vi en godt økt isteden og jentene virker klarer får så snart å gå løs på sesongen 2023, sier trener Johannes Kvammen Kallevik.

Vi nevner også at Henriette Krohn De Lange og Helene Albertsen Leira for tiden trener med A-laget. Noe de begge forteller er både lærerikt og spennende, selv om de får kjent på hvor lista ligger på toppnivå. Johannes fortsetter:

- I løpet av 2023 har Stabæk gitt flere muligheter for våre akademijenter til å trene med A-laget. Dette er en veldig viktig del av vår spillerutvikling da vi hele tiden jobber for å utvikle flest mulig spillere til vårt eget A-lag og da er viktig å få kjenne på nivået. (Her litt herlig "samspill" fra januar i år)

- Gjennom hele preseason har flere spiller fått sin første smakebit på Toppserie-nivået og nå senest trenter altså Henriette og Helene med A-laget før LSK-kampen, som ble spillt på lørdag ettermiddag.

- Tidligere i år har også Josephine Larsen, Sena Akyurek og Hanna Haaheim-Indseth fått kjenne på nivået. Så vi er fornøyde med at vi har flere spillere som får lov å prøve seg sammen med A-laget.

I tillegg til de som har fått kjent på nivået nå før påsken, har vi flere andre akademispillere som også har trent mye med A-laget vårt i år. Helene Hagelien Mikkelsen, Karianne Nyhus, Aurora Heldal Kibsgaard og Amalie Kjærgaard Callesen er alle gode spillere, som viser at akademiet fortsetter å produsere spillere som kan ta fine steg i fotball-Norge, avslutter en godt fornøy trener til stabakkvinner.no.

Siste innspurt før feriedager

 
Nå går vi inn i påskeferien for mange og derfor litt fri på Stabæk-jentene også, vi kommer til å trene mandag og tirsdag før turen går til Arendal på onsdag for en siste test før sesongen sparkes i gang.

Etter kampen venter noen velfortjente fridager for både både spillere og trenere.

Vi ønsker alle en riktig god påske!

 
Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 03.04.2023
Skrevet av: SFK Media | Foto: Johannes Kvammen Kallevik / Kristian Bjerke