Vi søker toppspillerutvikler og speider til jenteakademiet

Vi ønsker å styrke vår jentesatsning ytterligere og søker en person som kan jobbe som toppspillerutvikler og speider i akademiet.

Annonse:

🖼: #20 Signe Strømnes

Stabæk Fotball er kjent for å ha et godt utviklingsmiljø for unge fotballspillere og utviklingsarbeidet er sterkt forankret i vårt styre og i vår strategiplan. Vi ønsker å styrke vår jentesatsning ytterligere og søker en person som kan jobbe som toppspillerutvikler og speider i akademiet (U16 – U19).

Stabæk Fotball kvinner har spilt i Toppserien siden 2009 og har tatt to gull, fire sølv og to bronse i serien samt tre gull i NM de siste 10 årene. Stabæk Fotball J19 ble norgesmestere i 2021.

I Stabæk fotball er alle lag organisert under et styre og en administrasjon. Vi består pr. i dag av fem overordnede avdelinger: A-lag kvinner, A-lag herrer, akademi/utviklingsgrupper jenter, akademi/utviklingsgrupper gutter og en breddeavdeling. Totalt har vi i ca. 1000 aktive fotballspillere i klubben.

Vi søker etter en innovativ, kreativ og utadvendt person som er dyktig til å kommunisere med folk rundt seg. Du bør være strukturert og bør ha et genuint ønske og interesse med mennesker og deres utvikling. Vi er ett sterkt fagmiljø med ulik kompetanse og erfaring og jobber etter tydelige prinsipper og fotballideologi.

Stillingen vil inngå i en trenerstab/fagmiljø bestående av flere deltidstrenere, fulltidstrenere og utviklingsansvarlig/toppspillerutviklere/sportssjef og fysisk apparat.

Aktuelle arbeidsoppgaver:

  • Topperspillerutvikler U16 – U19
  • Administrative oppgaver knyttet til trenerrollen (planlegging, periodisering og gjennomføring).
  • Ha oversikt over spillere lokalt, regionalt og nasjonalt i aktuelle årskull.
  • Bidra som kampleder rundt U19-gruppen

Minimumskrav:

  • Minimum UEFA B-lisens og / helst spillerutvikler - B
  • Kunnskaper i bruk av dataverktøy/analyse.
  • Referanser og erfaring fra lignende arbeid.

Vi oppfordrer jenter/kvinner til å søke da vi verdsetter mangfold i vår trenerstab og klubben generelt.

Stillingsgrad og lønn vil variere ut ifra antall aktuelle arbeidsoppgaver, men i utg. punktet er det min. 50% ut året, med mulighet for utvidelse og forlengelse i 2024. Stillingen innebærer reisevirksomhet og kvelds- og helgearbeid.

Søknadsfrist: Så fort som mulig

Tiltredelse: Fortløpende

Spørsmål og søknad med CV/referanser kan sendes til Christian Haulan, akademisjef på e-post: [email protected] / tlf 48 04 47 88

 
Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 11.04.2023
Skrevet av: Christian Haulan | Foto: Kristian Bjerke