Vi skal til Kringsjå

TA MED STRYKEJERN? Mandag kveld spiller vi 5. runde i 2. divisjon på Kringsjå kunstgress.

Annonse:

🖼 Keeper Kirvil Odden Sundsfjord,
nå i italienske Sampdoria.

Sist gang vi møtte vår fotballnaboer fra "høyden", endte det uavgjort på Nadderud. Det var i oktober 2022.

16. mai er jo som kjent for de fleste, den store festdagen i norsk fotball. Vi er ikke noe dårligere enn at vi derfor lader opp med kamp dagen før dagen, før dagen (17. altså).

- Nå er vi klare for årets andre lokal kamp og vi gleder oss til å møte Lyn på Kringsjå, forteller en ivrig og taggad hovedtrener Johannes Kvammen Kallevik.

Mandagskamp 15. mai og da møter Stabæk 2 motstander Lyn 2 på bortebane, nærmere bestemt Kringsjå.

Mange vet fra Toppserien at årets kamper for Lyns A-lag må spilles på reservebanen Grorud, før diverse skader og ujevnheter i kunstgresset utbedres på Kringsjå.

Men 2. divisjonskampene skal likevel spilles på Kringsjå, så vi tar med godt humør og strykejern til avspark mandag kveld kl 18:30.

Stabæk 2 har i snitt tatt ét poeng i hver kamp på de fire første rundene i serien. Det vil si at vi ligger på en 10. plass på tabellen med til sammen 14. lag. Du kan følge tabellen på fotball.no.

Lyn 2 - Stabæk 2
Mandag 15. mai, kl 18:30
Kringsjå kunstgress

Lyn 2 er en av sesongens tøffeste motstandere. Vi må med andre ord gi jernet – for nå er det på tide å omsette godt spill til poeng. De kommer fra en 1-0 seier over Bossmo/Yttern forrige søndag. Laget ligger før 5. runde i serien på en 7. plass på tabellen, med to seire, en uavgjort og et tap mot HamKam.

- Vi er spente på hva Lyn kommer med men både håper og tror at dette kan være dagen vi igjen kan ta poeng. Dessverre vært lite poeng de foregående rundene selv med det vi mener er noen positive prestasjoner, fortsetter Kvammen Kallevik.

Kampen har som nevnt avspark klokken 18:30. Det kan bli en artig kamp og det er jo alltid fint å kunne tyvstarte de store festene litt. Hovedtreneren avslutter:

- Vi er derfor veldig sugene på ny mulighet for poeng og kommer til å gjøre absolutt alt vi kan for å stå igjen med 3 poeng mandag kveld!

Foto: Kristian Bjerke 2022 ©
Nå i blaatt #17 Mathea Berg-Solemdal - April 2022

Møt opp på Kringsjå - vi sees til kamp!

Neste kamp i 2. divisjon på Nadderud:

Stabæk 2 - Bjørnevatn
Søndag 21. mai, kl 12:00
Nadderud kunstgress 1

 
Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

Annonse fra Obos-ligaen: