Lørdag møter vi Bjørnevatn

2. DIV: Hva kan du om Bjørnevatn i den nye og nasjonale 2. divisjonen? Lørdag kan du bli bedre kjent med laget!

Annonse:

🖼: #33 Helene Albertsen Leira

Først kamp i helgen blir noe overraskende og utradisjonelt 2. divisjonskamp hjemme på Nadderud kunstgress 1, lørdag kl 15:00.

Da er det avspark mot tabelljumbo Bjørnevatn. Laget vi møtte til treningskamp 11. februar i år. Da møtte Bjørnevatn først Stabæk 2 lørdag, for så å møte LSK Kvinner 2 på søndagen.

Treningskampen ble spilt på en kjølig lørdag i februar, som skulle gi oss en del svar vi var foruten. Med 4 - 0 til pause, blåste dommer av kampen med sluttresultatet hele 5 - 1. Det nevnes at Stabæk stilte med et par 2. divisjonsdebutanter etter pause og landet en grei 1-1-omgang med et yngre lag. Du kan lese mer om treningskampen her »

Foto: Kristian Bjerke 2023 ©
Fra treningskampen i februar

Klubben med postadresse 9914

 
Bjørnevatn, klubben med postadresse 9914 og beliggende 10 km sør for Kirkenes. Knappe 4 kilometer i luftlinje til grensen mot Russland og den nærliggende grensestasjonen Storskog.

Det sies at Lars Monsen kan oppleve den nordnorske naturen på sitt beste i Sør-Varanger; med både bjørn, elg, reinsdyr og ulv. Hakket mer eksotisk enn Nadderud, for å si det mildt.

- Vi gleder oss alltid til kamp

 

Samarbeidende klubber som utgjør Bjørnevatn
Samarbeidende klubber som utgjør Bjørnevatn

I 2022-sesongen spilte laget under navnet Kirkenes/Bjørnevatn/Hesseng. Men med enda større og lokal satsing, deltar de nå med navnet Bjørnevatn i den nye, nasjonale 2. divisjonen.

Som nevnt møtte vi altså Bjørnevatn første gang i år og det eksisterte ikke mye info rundt vår nye 2. div-motstander, som vi kunne lene oss på.

Godt var det nok for trener Johannes Kvammen Kallevik og resten av trenerteamet å få en gjennomkjøring før sesongen startet. Kallevik sier følgende om motstanderen fra nord:

- Vi gleder oss alltid til kamp. Nå har vi fire dager der vi skal gjøre oss klare til ny kamp. Vi har jo allerede møtt Bjørnevatn i treningskamp tidligere i år, så vi har et lite utgangspunkt på hva vi tror kan være hensiktsmessige løsninger på det Bjørnevatn kommer til å prøve og gjøre.

- Det er jo vel og merke dagen før A-lagskamp så vi stiller med et noe annet lag, enn hva vi hadde mot Lyn 2 på mandag kveld (les om kampen her »). Men det tror jeg bare er bra, sier Johannes og fortsetter:

- Vi stiller alltid med det beste laget vi overhode kan, som både er hensiktsmessig for klubb og den enkelte kampen. Så vi har tror på at vi kan få frem en god prestasjon.

- Det viser seg jo som kampen mot Lyn at prestasjoner over tid til slutt leder til poeng. Så får vi bare håpe at det vil lede til nye tre poeng på lørdag.

Foto: Kristian Bjerke 2023 ©
FULLT FOKUS: Johannes Kvammen Kallevik t.v. og Ståle Pedersen Haglo

Men hva med oppkjøring underveis denne uken, den blir jo kanskje litt spesiell med tanke på nasjonaldagen og feiring:

- Ja, dét stemmer! Det blir jo alt fra barnetog, russetog, fakkeltog og blomstertog - ting varierer vel, og ting er sikkert annerledes i Haugesund enn hva det er her på 17. mai. Men fest blir det uansett hvor i landet du er.

Foto: Kristian Bjerke 2023 ©
UANSETT HVOR KALDT: Å score mål varmer alltid!

Sitter du forsatt og lurer på hva kamp #2 er i helgen? Dét kan vi fortelle deg; Stabæk - Vålerenga, søndag på Nadderud stadion kl 16:45, billetter kjøper du her »

 
Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

Annonse fra Obos-ligaen: