Før HamKam på Nadderud

2 DIVISJON: Vi får HamKam på besøk. Laget som har vunnet sine tre seneste kamper; på tide med noen kjepper i hjulene? Søndag får vi svaret.

Annonse:

  🖼: #33 Helene Albertsen Leira

Vi er klare for ny runde i 2. divisjon mot tidligere Stabæk-ansatt, nå HamKam-trener  Nathan Flight og laget han trener.

Dette er en kamp vi har gledet oss til i år, men ikke grunnet Nathan sin tidlige overgang fra Stabæk til HamKam, men på grunn av HamKams fantastiske satsning på jentene! De publikumstallene og all den positive omtalen de har skapt i år, imponerer og vi håper vi kan bli en del av historien deres; ved å ta 3 poeng i første kampen vi spiller mot HamKams kvinner.

Vi har fått jobbet godt denne uken og er klare for en ny tøff utfordring, vi har kampplanen klar og vet hva vi må gjøre. Nå gjenstår bare å få det vi har pratet om på feltet ut i kamp.

Sees på Tobbebanen søndag kl 14:00!

Tidligere kjent som FL Fart

 
Det vi ikke har nevnt er at HamKams kvinnelag var i fjor bedre kjent som Fotballaget Fart. Men etter årsmøtet ble altså A-laget en del av HamKam.

En av angrepsspillerne på laget vi kanskje ser på søndag er tidligere Stabæk-spiller Mina Kjørum. Her et lite #TB med FL Fart anno 2020, på Fartbana:

Foto: Kristian Bjerke 2020 ©

 
Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

Annonse fra Obos-ligaen: