Tidenes nest yngste har signert

8. august fylte hun 15 år og nå har hun signert proffkontrakt med Stabæk. Det unike talentet høster mange lovord om sine evner og prestasjoner.

Annonse:

🖼 #30 Elida Holvik Kolbjørnsen

Det er bare Iris Omarsdottir som har vært yngre og signert proffkontrakt med Stabæk. Torsdag signerte Elida Holvik Kolbjørnsen, som tidenes nest yngste på kvinnesiden i klubben!

Elida kom og hospiterte ved Stabæk Akademi Jenter fra høsten 2021. Hun kommer fra klubben Mjøndalen der hun har trent og spilt med gutta hele veien. Hun har fortsatt å trene i sin barndomsklubb, kombinert med Stabæk. Et samarbeid som har gitt resultater:

Toppspillerutvikler og trener Ståle Pedersen Haglo berømmer samarbeidet med Mjøndalen og er takknemlig for velvilligheten apparatet har vist rundt utviklingen av Holvik Kolbjørnsen.

- Hun er en kreativ, offensiv, allsidig midtbanespiller, som trives pr nå best i mellomrom. Å kunne sette opp situasjoner derfra, men som også er god til å komme lavere i banen og få ball dypere for å kunne skape noe fra en litt lavere posisjon.

I år har den unge spilleren også begynt å trene med A-laget, som en del av sin treningshverdag. Haglo fortsetter: - basert på det registeret spilleren besitter, er det helt naturlig og riktig at hun nå er i gang med.

I april debuterte hun da som 14 år for Stabæk mot LSK Kvinner i 2. divisjon. Med ti spilte kamper i divisjonen signerer hun nå proffkontrakt med klubben. Hør hvordan akademisjef Christian Haulan beskriver det unge talentet:


Om Elida slipper trappevasken hjemme forblir et ubesvart spørsmål - men vi gratulerer henne med signert kontrakt.

 
Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

Annonse fra Obos-ligaen: