NM: J16: Tøff kamp i vente!

CUP: - Det blir en tøff kamp for oss, hvor vi må opp mot vårt høyeste nivå hvis vi ønsker å avansere til semifinalen, sier hovedtrener Hedkvist Dale før søndagens kamp.

Annonse:

🖼 Er videre til kvartfinale i årets NM

Etter at både A-laget og J19 har røket ut på det berømte hodet av årets Norgesmesterskapet, har klubben et lag igjen på kvinnesiden: Stabæks J16.

Etter å ha slått Fet 2-0 i forrige runde av cupen på Nadderud, er jentene videre til kvartfinale, som skal spilles i helgen. I tillegg til kampene Kolbotn - Lyn, Fyllingsdalen - Bryne og Grand Bodø - Malvik, møter Stabæk motstander Blindheim på bortebane i Ålesund:

- Blindheim er et godt lag, med mange gode enkeltspillere, men også et bra kollektiv, sier hovedtrener Joar Hedkvist Dale og fortsetter: - Det blir en tøff kamp for oss, hvor vi må opp mot vårt høyeste nivå hvis vi ønsker å avansere til semifinalen. Det er jo slik det bør være i en kvartfinale i cupen.

Hvordan blir formatet rundt kampen og reisen over til Ålesund?
 
- Det blir også en kul opplevelse å reise med jentene på det som for mange er første smak på en ordentlig bortetur som i toppfotballen, med overnatting fra lørdag til søndag, før kamp søndag. Det er en god læringsprosess for jentene, og en fin test for oss alle.

Foto: Kristian Bjerke 2023 ©


 
De siste dagene inn mot helgen; hvordan blir oppkjøringen?

- Vi skal bruke de kommende dagene på å forberede oss godt slik at vi er klare for kamp søndag, hvor målet er en god prestasjon som forhåpentligvis resulterer i avansement!

Vi ønsker Stabæks J16-spillere, trenerne Joar Hedkvist Dale og Mads André Ringvold riktig god tur til Vestlandet og lykke til i kvartfinalen mot Blindheim på søndag kl 14:30. I skrivende stund kjenner vi ikke til om kampen blir streamet fra Ålesund, men vil annonsere dette i våre some-kanaler om det blir aktuelt når det nærmer seg kampdag.

Foto: Kristian Bjerke 2023 ©
Klare for Blindheim på søndag

Neste hjemmekamp:

Stabæk - Arna-Bjørnar
lørdag 16. september 15:00

Kjøp dine billetter her og nå

 
Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

Annonse fra Obos-ligaen: