Cupfest på Nadderud!

FOTBALLFEST 14:00 på lørdag med semifinale mellom Stabæk og Kolbotn på Nadderud stadion!

Annonse:

🖼 #63 Oda Løvig Halvorsen og #78 Kaia Henschien Ruzzin

Førstkommende lørdag tar vi i mot Kolbotn i NM J16-semifinale på Nadderud Stadion, dette er noe vi virkelig ser frem til! Aldersbestemte Norgesmesterskap er blant rosinene i pølsa for oss som akademi, spesielt på norsk jord.

I disse kampene får vi matchet våre jenter mot klubber, lag og spillere i sitt eget alderssegment, som gir gode impulser, motivasjon og referanser videre i hverdagen. Det kan nesten kategoriseres som vår 17. mai.

Hovedtrener om semifinalen

 
Hovedtrener Joar Hedkvist Dale om kommende kamp:

Trener har ordet
Trener har ordet

Vi møter et godt Kolbotn-lag, som vi gleder oss til å bryne oss på. De har en haug med spillere som spiller eller har spilt på aldersbestemte landslag og har bra kvalitet i alle ledd. Allerede før sesongen så vi på Kolbotn som den største utfordreren til NM-gullet, og siden den gang har de rekruttert inn enda flere spillere fra aldersbestemte landslag, så det er ingen tvil om at det er et bra lag.

Uten å være respektløse overfor verken Malvik og Bryne i den andre semifinalen, så må vi nok si at Kolbotn var det tøffeste laget vi kunne få i semien.

Når det er sagt, så er det sånn at man må kunne slå alle for å ta NM-gull, og hvis Kolbotn er den største utfordreren, så har det lite å si om vi møter de nå, i finalen eller når som helst ellers.

Nå har vi heldigvis et veldig bra lag som også har store kvaliteter i alle ledd, så vi ser frem til en kul kamp hvor vi forhåpentligvis kan ta Stabæk til vår andre J16-finale på rad.

STABÆK - KOLBOTN
Nadderud stadion, lørdag 28. oktober kl 14:00

 
Stabæk akademiet har gode tradisjoner i aldersbestemt NM, vi vant NM J19 i 2021 etter en nervepirrende finale i LSK-hallen mot Lyn. I 2022 kom vi oss helt til finalen i NM J16 og møtte et meget godt Arna-Bjørnar lag på AJ arena på Kadettangen. Vi tok ledelsen 1-0, men Arna-Bjørnar stod løpet bedre ut og vant fortjent 3-1.

Flere av jentene fra den kampen har lyst og muligheten til å skape et nytt cupeventyr igjen i år og vi håper å kunne spille vår tredje NM-finale på rad i 2023.

Foto: Kristian Bjerke 2022 ©
2022: NM-finalen mot Arna-Bjørnar

 
Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 26.10.2023
Skrevet av: SFK Media | Foto/grafikk: Kristian Bjerke