Før Bjørnevatn og -12

Lørdag kom værmeldingen: -12 grader og sur vind, men banen er klar for kamp og møte med Bjørnevatn søndag formiddag.

Annonse:

🖼 #17 Mathea Berg-Solemdal

Fire kilometer fra den russiske grensen holder Bjørnevatn IL til, med Bjørneparken kunstgress-bane. Det var lenge et spørsmål iløpet av høsten hvor denne kampen faktisk skulle spilles med hensyn til både vær og lysforhold. Men nå er det klart; Stabæk 2 har reist til Kirknes lørdag og skal søndag møte Bjørnevatn til årets nest siste kamp i 2. divisjon.

Hva vet du egentlig om Bjørnevatn?

 
Kirkenes/Bjørnevatn/Hesseng kvalifiserte seg til 2. divisjon 2023 gjennom å bli nummer tre i sin avdeling i 2022. Det var kun to lag som fikk være med fra avdeling 8. Porsanger vant serien. Heldigvis for Kirkenes/Bjørnevatn/Hesseng var det TIL 2020s andrelag som ble nummer to. Reglene i nye 2. divisjon er slik at det kun er andrelagene til klubber i Toppserien som får delta. I Kirkenes har de derfor samlet seg om ett lag – og valgt det desidert kuleste navnet: Bjørnevatn.

Hovedtrener før møte med Bjørnevatn

 
Vi tok en prat med trener Johannes Kvammen Kallevik, onsdag denne uken om tankene rundt å skulle på langtur og helgens kamp mot Bjørnevatn:


Både Bjørnevatn og Stabæk har sikret ny kontrakt i 2. divisjon før kampen. Alt ligger med andre ord til rette for en god og underholdene kamp med lave skuldre og sprudlende fotball.
 
Kampen vises direkte på MyGame, med sendestart 11:25. Avspark er klokken 11:30

Foto: Kristian Bjerke 2023 ©
Litt varmere i mai, da vi møte Bjørnevatn på Nadderud

 
Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

Annonse fra Obos-ligaen: