Siste mulighet!

2. DIV: 26. serierunde og vi møter Medkila til sesongens siste seriekamp på selveste Nadderud stadion på søndag!

Annonse:

🖼 #29 Karianne Nyhus

Bli med oss på årets siste serierunde i 2. divisjon, før årets serie er historie!

Siste kamp går på Nadderud stadion søndag og avspark mot Medkila er kl 12:00. Mao ikke for tidlig; ikke for sent. I tillegg til å støtte A-laget på Intility lørdag ettermiddag, kan du få en perfekt søndag, med kamp mot laget fra Harstad.

Men noen naturlige spørsmål dukker selvfølgelig opp, så vi tok en prat med trener Kvammen Kallevik denne uken.

Søndag sparkes Stabæk – Medkila i gang allerede 12:00. Hvorfor denne tidlige starten på kampen, som resten av sesongen?

- Alle kampene i de to siste rundene skal spilles samtidig ifølge regelverket for å unngå at noen kan spille på resultat og grunnet antall timer med lys i Norge i november. Kampene går på det jeg tenker er et veldig fint tidspunkt.

En siste liten titt på tabellen og gitt at Lyn 2 får bank av KFUM på søndagen, har vi muligheten til å klatre opp en plass i årets serie. Er det mål å vise litt muskler i siste runde ved å klatre forbi våre naboer på Kringsjå på søndag?

- Vi spiller alltid for resultat og målet denne helgen er selvfølgelig å ta tre poeng og forhåpentligvis klatre forbi Lyn 2, vi kan dog ikke kontrollere utfallet av deres kamp mot KFUM så vi fokuserer på å gjøre de vi kan for å slå Medkila på Nadderud stadion.

Selv om vi kan slåss for en total 6. plass i årets serie på søndag, hvordan er det å holde motivasjonen oppe blant spillere og støtte, når vi allerede innehar en trygg plass midt på tabellen?

- Vi har hele året blitt motivert av kule kamper høyt nivå og muligheten for 3 poeng, den tankegangen ligger her fortsatt og vi både tror, håper og forventer at vi stiller med en spillergruppe som er sterkt motivert for å avslutte sesongen på en best mulig måte.

Foto: Kristian Bjerke 2023 ©
Er det slutt?

Medkila har kanskje mer å hente ved å vinne søndagens kamp, iom de ligger et skrave poeng under Porsanger og en niende plass totalt. Kan du beskrive Medkila?

- Medkila har vi allerede møtt to ganger i år, en kamp i 2. div og en runde i Norgesmesterskapet. Det vi vet er at Medkila er en bra fotballag som er interesserte i å spille fotball og gjør det på en god måte, de er også gode og kompakte i forsvarsspill når de ikke presser høyt.

Hvilke forventninger har dere til laget fra Harstad?

- Vi forventer en tøff kamp hvor vi er avhengig av å gjøre de tingene vi er gode på veldig bra for å få et kampbilde vi ønsker. Vi klarte det til dels i i første omgang i bortekampen i 2. divisjon, men klarte ikke å opprettholde i andre omgang.

- Vi ønsker derfor denne gang å fullføre hele kampen på vår måte og forhåpentligvis dra hjem fra stadion med tre poeng denne gang.

Noen siste tanker før sesongens siste blåses i gang på søndag?

- Vi gleder oss masse til å avsluttet en vellykket 2. divisjonssesong på selveste Nadderud stadion på søndag og håper flest mulig tar turen for å støtte jentene våre, avslutter er fornøyd trener til stabakkvinner.no.

Siste runde:
 
STABÆK - MEDKILA
Nadderud stadion, søndag 12. november kl 12:00

GRATIS ADGANG - VELKOMMEN!

 
Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

Annonse fra Obos-ligaen: