2023 og et blikk inn krystallkulen

..før du spør; vi er MANGE FLERE enn på bildet, men dette er litt av den fantastiske gjengen på akademiet.

Annonse:

🖼️ Full spilleroversikt finner du her

Akademisjef Christian Haulan oppsummere 2023 for akademiet. I form av å være en ivrig hobbyjogger på fritiden, ordlegger Haulan seg som følger:

Foto: Kristian Bjerke 2023 ©
Akademisjef Haulan i et kampavgjørende øyeblikk august 2023

Når man står på startstreken før et maratonløp, så er det mye som går gjennom hodet; hvordan har oppkjøringen til løpet vært, har man spist / drukket riktig i forkant, hvordan er bekledningen til været og løypeprofil og hvordan er egentlig formen!?

PANG!

 
Løpet starter og reisen og kampen mot målstreken har startet!

Slik kan inngangen til et fotballår beskrives og som i ett maraton kan man ikke planlegge for alle eventualiteter som måtte skje på veien. I disse dager lener vi oss tilbake og reflekterer på fotballmaraton versjon 2023 og som vanlig har det vært svært innholdsrikt og dette kan dere se og høre mer om via våre treneres refleksjoner:

Samtidig som vi lukker øynene og tar turen gjennom det lange løpet av følelser, opplevelser og refleksjonene fra 2023, så skal vi sette snuten mot 2024.

Basert på 2023 og den rike historien vår, så staker vi ut kursen og legger en plan for fotballmaraton versjon 2024.

Målet er allerede peket ut: vi skal være en utviklingsklubb som utvikler bedre fotballspillere. En slik målsetting betinger og leder oss i det daglige arbeidet, det gir oss mening og klarhet, men det kan gjøres på mange måter. I 2024 blir dette vår måte:

U19 / NTG

 
Den «eldste» grupperingen i akademiet vil bestå av rundt 25 jenter i alderssegmentet 2004 til 2009. Stor variasjon i alder, men målet til samtlige er å bli litt bedre i morgen enn de er i dag og gjør man det mange nok dager på rad så blir summen høy! Gruppen trener sammen 4-5 ganger ukentlig, samt at de spiller i 2.divisjon nasjonal og J19 1.divisjon. I tillegg vil det være en revansjelysten gjeng i J19NM, som ønsker å skape en felles historie som i 2021.

Rundt denne gruppen vil det være et kompetent støtteapparat som skal konstruere en hverdag med jentene som vil skape utvikling, samt guide de når de står ved små og store veiskiller.

Med oss på laget har vi NTG; hvor mange av våre jenter til daglig gjennomfører sin videregående utdanning. Med dette samarbeidet så har vi sammen gode arbeidsvilkår for å utvikle oss som lag og individer. Kombinasjonen NTG / Stabæk er meget spennende og gir oss fantastiske fasiliteter og ressurser.

U17

 
Rett bak U19-gruppen kommer U17-gruppen halsende. Gruppen består av ca. 20 jenter i alderssegmentet 2007 til 2010. Mange i gruppen har gått fra den ene imponerende prestasjonen til den andre i flere år i strekk. J17 regionalmestere i 2023, 2. plass i J17 1.divisjon i 2023 og selvfølgelig Norway Cup mestere i 2022. Noen av disse jentene har nå tatt turen opp i U19-gruppen, mens andre blir igjen for å ta over stafettpinnen – når noen tar steget opp eller ut, så står plassen igjen for noen andre å skinne.

Gruppen skal gjennom året fortsette å skape en god treningskultur, gjennomføre gode treningsøkter og kamper av høy kvalitet. De skal stå i forsvarsposisjon av J17 regionalmesterskapet – det vil kreve pågangsmot og innsats, men heller å stå i forsvarsposisjon enn i utfordrerposisjon. I tillegg vil gruppen ha som mål skaffe seg noen gode referanser gjennom turneringer i inn – og utland.

Gruppen vil ledes av et kompetent trenerteam, som vil legge til rette for 4-5 ukentlige aktiviteter hvor målet er å bli litt bedre i morgen.

U14

 
Nytt av året i fjor så hadde vi en sammenslåing av klubbens 2010 og 2011-kull, gjennom året har denne gruppen tatt store steg godt veiledet av trenerteamet.

Denne gruppen tar steget videre i modellen og danner grunnlaget for vår nye U14-gruppe, som vil bestå av 16 – 20 jenter født 2010 og 2011. De vil ha tre treninger ukentlig og spille J14 2.divisjon. I tillegg har de store planer om å ta på seg hjelmen og dra ut på tokt, kanskje flere ganger. De kickstarter året med inne cup i Lillehammer og drar til sommeren til Danmark for å delta på Dana Cup.

Målet for gruppen er å bli litt bedre i spillet og skape en sterk treningskultur og kanskje vil de utvikle seg såpass at de skal gjøre et forsøk på å komme seg inn i J15 regional på senhøsten 2024. Dette hadde egentlig ikke overrasket oss, når noen er motivert så er det utrolig hva man kan få til.

Trenerteamet vil bestå av to flinke og dedikerte mennesker i stillinger rundt Stabæk Fotball jenter.

U13

 
Bare å kunne skrive U14 og U13, gjør oss umåtelig stolte. For første gang på veldig lenge har Stabæk Fotball to grupper i ungdomsfotballen, bestående av jenter som i lenger tid har blitt flasket opp i klubben. Basert på 2023 så har vi tro det eller ei gjort oss en hel del refleksjoner og basert på det så kommer vi nå med U13 2.0. Vi håper og tror at mye av den lærdommen vi tar med oss vil gjøre 2024-versjonen av U13 enda bedre på alle måter!

Gruppen vil hovedsakelig bestå av jenter født 2011 og 2012 og antallet vil nok ligge på rundt 30 jenter som vil trene som en større treningsgruppe tre ganger i uken. Når de skal konkurrere med andre klubber i seriespill, så vil det være J13.1 divisjon og J12. 1.divisjon, som vi tror vil gi god gass på læringseffekten for alle og enhver.

I tillegg vil denne gruppen som U14 sette skuten til bygd og utland for å oppleve turneringens fantastiske økosystem. Dette vil skape minner for livet og forhåpentligvis herlige fotballopplevelser.

To jenter vil lede gruppen og deres reise gjennom fotballmaraton versjon 2024!

 
Vi skal ut året planlegge godt for oppstart og gjennomføring av 2024-sesongen, men god planlegging fører deg ikke til målet alene.

PANG!

 
Sportslig hilsen

Christian Haulan
UA Stabæk Fotball Jenter
Epost: [email protected] Telefon: 48 04 47 88

Foto: Kristian Bjerke 2023 ©
Fra NM J16 og kampen mot Fet på Nadderud

 
Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 11.12.2023
Skrevet av: Christian Haulan | Foto: Kristian Bjerke