Stabæk Fotball Jenter søker trenerutvikler

Har du ambisjoner om å utvikle deg selv som trener og leder? Da kan dette være muligheten du har ventet på!

Annonse:

🖼️ Ingrid Hjelmseth

Stabæk Fotball er kjent for å ha et godt utviklingsmiljø for unge fotballspillere og trenere. Utviklingsarbeidet er sterkt forankret i vårt styre og i vår strategiplan. Vi ønsker å videreføre vår satsning med spillerutvikling og trenerutvikling videre i årene fremover.

I Stabæk Fotball er alle lag organisert under ett styre og én administrasjon. Vi består per i dag av fem overordnede avdelinger: A-lag kvinner, A-lag herrer, akademi/utviklingsgrupper jenter, akademi/utviklingsgrupper gutter og en breddeavdeling. Totalt har vi i cirka 1.000 aktive fotballspillere i klubben.

Vi søker etter en innovativ, kreativ og utadvendt person som er dyktig til å kommunisere med folk rundt seg. Du må være strukturert og ha erfaring som fotballtrener og veileder.

Som trenerutvikler i Stabæk så er det mange utviklingsmuligheter, både på jente- og guttesiden. Vi er et sterkt fagmiljø med ulik kompetanse og erfaring og jobber etter tydelige prinsipper og fotballideologi.

Stillingen er 100% og vil inngå i en trenerstab/fagmiljø bestående av flere deltidstrenere, fulltidstrenere og utviklingsansvarlig/toppspillerutviklere.

Kvalifikasjoner:

 
Vi ser først og fremst etter en høyt motivert og utviklingsorientert trenerutvikler og helst med erfaring fra arbeid som trenerutvikler. Gjerne med spiller/trener erfaring fra toppfotballen. Den vi søker må ønske å arbeide med trenerutvikling primært rundt vårt akademi (U19, U17, U14 & U13), men også drive noe trenerutviklingsarbeid i breddeavdelingen (7 – 11 år).

Vi leter etter en person som evner å kombinere sterke relasjonelle evner med høye krav og standarder. Du må trives i et ambisiøst og faglig sterkt miljø som stadig er på jakt etter å bli bedre.

I tillegg ønsker vi at:

  • Du er en tydelig kulturbærer som vil lede etter våre verdier og standarder.
  • Du trives med å arbeide i team.
  • Du har en god arbeidsstruktur, er modig og tar grep der det trengs.
  • Dialog og samarbeid er naturlig for deg og at du er trygg i både intern og ekstern kommunikasjon.
  • Du har trenerutdanning: minimum UEFA B-lisens og ønskelig med NFF Trenerveileder. Gjerne også bachelor - mastergrad i idrett med fordypning i fotball, evt. annen relevant utdanning.
  • Du brenner for utvikling av mennesker i fotballkontekst, er fagnysgjerrig, samt innehar en sterk forståelse av både spillet og talentutviklingsfaget.

Hovedmål for stillingen

 
Hovedmålet er å skape en enda større kraft i vår visjon om å være en ledende utviklingsklubb regionalt og nasjonalt. Trenerutvikleren har hovedansvaret for å jobbe systematisk med trenerutvikling i jenteavdelingen. Du vil få oppgaven med å planlegge, støtte og følge opp trenere. Her er du limet.

Rollen er både administrativ og praktisk rettet og den vil kreve at du er til stede på feltet og deltar på ulike aktiviteter i klubbens regi. Du leder primært arbeidet med våre trenere fra akademiet (U19 og U17), utviklingslag (U14 og U13), men det vil også være aktuelt å følge opp trenere i barnefotballen i noen grad.

Du skaper en god utviklingsarena for alle trenere, og tilrettelegger for kurs og utdanning for våre ansatte trenere og i våre foreldretrenere. Det er viktig at du tar ansvar for våre treneres utvikling.

Arbeid på ettermiddag/kveldstid/helg må påregnes.

En mindre del av stillingen vil være knyttet til andre oppgaver i og rundt jenteavdelingen i klubben.

Stillingen er en 100%-stilling.

Vi oppfordrer kvinner til å søke.

Lønn etter avtale.

Søknad sendes til [email protected]

Søknadsfrist: Senest 5.januar 2024. Ansettelse vil skje fortløpende

 
Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

Annonse fra Obos-ligaen: