Han er tilbake!

Vi ønsker Ole Gåseidnes varmt velkommen tilbake på Nadderud og akademiet!

Annonse:

🖼 Ole Gåseidnes

September 2022 takket han ja til Røa i rollen som utviklingsansvarlig. Han forlot Stabæk og som trener for Stabæk 2. Med viktig og verdifull erfaring fra naboklubben, lot han seg friste:

På nyttårsaften takket han ja til stillingen som trenerutvikler på Stabæks jenteakademi, og akademisjef Christian Haulan er godt fornøyd med å ha en gammel kollega tilbake på Nadderud:



 

- Rollen er spesifikk og konkret

 
Knappe to uker etter nyttårsaften trer Gåseidnes inn i sin nye rolle på akademiet. Vi snakket med Ole på den ene fridagen han fikk mellom Røa og Stabæk.

Du går fra rollen i Røa som utviklingsansvarlig og blir trenerutvikler for akademiet på Nadderud. Hvilke tanker gjør du deg om rollebyttet og hvilke utfordringer dette kan gi deg?

- Trenerutviklerrollen i utviklingsarbeidet på jentesiden er relativt ny, og disse oppgavene har derfor, fram til nå, ligget under utviklingsansvarligrollen i de fleste miljøer. Dette har blant annet vært tilfellet i Røa, som betyr at jeg i stor grad også har fungert som en trenerutvikler i arbeidshverdagen min de siste par årene. Rollebyttet blir med andre ord ikke så stort som man kanskje skulle tro.

- Disse arbeidsoppgavene trives jeg veldig bra med, både med tanke på hvordan jeg er som person, og basert på den kompetansen og erfaringen som jeg har opparbeidet meg.

- Rollen er spesifikk og konkret, og jeg ser fram til å trykke på de riktige knappene sammen med trenerne, med et klart mål om at dette skal resultere i så god kvalitet som mulig i det daglige arbeidet inn mot spillerne.

- En følelse av å komme hjem igjen!

 
Røas sportssjef Henrik Digernes sier: «Vi skulle gjerne hatt Ole med videre i Røa, og han vil definitivt bli savnet.» Men nå returnerer du til klubben du forlot i 2022. Fortell hva som frister deg med Stabæk, som gjør at du har valgt å takke ja til stillingen.

- Først og fremst så kjennes det veldig bra å på mange måter sitte med en følelse av å komme hjem igjen!

- Etter å ha snakket litt med Christian om hva rollen innebærer, og om hvordan vi skal jobbe sammen for at akademiet skal ta ytterligere steg i tiden som kommer, så trengte jeg ikke veldig lang tid på å bestemme meg for at jeg ønsker å komme tilbake igjen for å være en del av denne reisen.

- Jeg ser fram til å møte flere kjente fjes som jeg allerede vet at jeg jobber godt sammen med, og ikke minst det å lære å kjenne de trenerne som har kommet inn i jenteakademiet siden jeg var her sist. Sammen skal vi sørge for at 2024 blir et meget suksessfullt år!

Ole har sin første arbeidsdag på torsdag denne uken og vi gleder oss til å se han i gangene på brakka!

 
Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

Annonse fra Obos-ligaen: