Blaa tur

- et aldri så lite reisebrev

Annonse:

Jenteakademiet benyttet vinterferien til treningsleir - i Gøteborg. Her er et reisebrev, signert #40 Helene Mikkelsen

19.februar, vinterferie og det var endelig duket for treningsleir for Stabæk jenteakademi igjen. Etter en toårs pause returnerer vi tilbake til Gøteborg og Prioritet Serneke Arena. 63 mennesker på tur med et aldersspenn på 12 til 30+ år. Hvordan skulle dette gå?

Det tok ikke lang tid fra vi ankom hotellet til rommene var fylt opp med deilig innestengt svettelukt fra fotballsko, og med vinduer som ikke kunne åpnes, ble det raskt litt panisk inne hos mange av jentene. Heldigvis fikk de fleste nøkkel til å åpne disse etter hvert.  

På søndag dro vi til Gøteborg sentrum, det ble en litt kaotisk trikketur først da vi satt på et stopp for mye og måtte ta trikken tilbake igjen, og med en gjennomsnittstemperatur på 30 grader inne på trikken ble det ganske hot der inne. Uansett vi kom oss tilbake til sentrum så det ordnet seg og akademiet fikk shoppet. Da vi skulle dra tilbake til hotellet hadde værgudene i Gøteborg bestemt seg for å lage kaos. En blanding, av snøstorm, regn og sludd sto for tur. Jentene hadde tatt noen ulike valg da det kom til ytterklær, en russehettegenser var kanskje ikke det mest funksjonelle med tanke på været, men til tross for det så kom vi oss like hele hjem alle sammen likevel.

IMG_0621.jpeg
Signe Strømnes & Hedda Kielland

 

Noen andre nevneverdige aktiviteter vi gjorde på turen var quiz på mandag hvor vi fikk testet allmennkunnskapen samt ble litt bedre kjent med trenerne. Sandvolleyball på tirsdag var også veldig gøy, der fikk blandt annet se Ole med tidenes serve-teknikk og Simen som like høy som nettet kunne smashe ballen over til motstanderne gang etter gang.

 

ECCC0827-4DBA-4847-A123-C44B032A26B7.jpeg

Vi spilte også litt fotball mens vi var der. Så etter en innholdsrik tur drar vi nå tilbake til Norge og Nadderud som en mer sammensveiset gjeng med mange fine minner, 2 blå øyner og 1 muligens brukket arm. Tack för oss, vi ses igen Sverige.

IMG_0613.jpeg

Full oversikt over Akademi-spillerne, finner du her

 

 
Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 26.02.2022
Skrevet av: #40 Helene Mikkelsen // Foto: #72 Signe Strømnes og #55 Carol Jensen