NM J16 fortsetter onsdag 6. april

Neste hinder i kvalifiseringen er Vind IL

Annonse:

For de som ikke umiddelbart nikker gjenkjennende, kan vi opplyse om at Vind er et forstadslag til Gjøvik. De har et spennende og godt J16-lag så dette blir ingen lett oppgave

Trener for J16, Simen Henøen sier han forventer en slitekamp: - «Det blir garantert en ufattelig spennende kamp. Vi stiller med et lag bestående av jenter født i 06, 07 og 08. Det laget som jobber mest vinner, avslutter Henøen til stabakkvinner.no

Vi må innrømme at vi ikke kjenner veldig godt til Vind, men vi kjenner noen av spillerne. I vinter var Selma Bakke og Linnea Moen, begge med som hospitanter da Stabæks Jenteakademi hadde treningsleir i Göteborg. Selma er dessverre usikker til kampen onsdag på grunn av skade.

Vind har også forsterket laget inn mot kampen og de seneste ukene hente tre meget talentfulle jenter fra SK Gjøvik-Lyn. Det er Erle Bokalrud (06). Hvis noen av våre lesere drar kjensel på navnet så, ja – hun er lillesøsteren til Vilde Bokalrud som var en periode i Stabæk.

Videre har de hente spennende Oda Olstad-Hamar (07). Hun bør trenerne på Jenteakademiet notere på blokken. Hun kan jo ikke spille for en Gjøvik-klubb i all evighet, når hun heter Hamar til etternavn.

Den siste Vind har hentet den seneste måneden er Wilma Bergström (06).

For Vind er dette årets første tellende kamp. Våre jenter har allerede spilt fire kvalifiseringskamper i den kretskvalifiseringen i Oslo for NM J16. Her møtte vi Heming, Hasle-Løren, Røa og KFUM i vår avdeling.

Det ble spilt enkel serie og Stabæk vant alle sine kamper. De tre beste lagene gikk videre (Stabæk, KFUM og Heming).

Nå er det altså Regional kvalifisering som gjelder. Det er 15 lag med. Ett lag fikk Walk Over på loddtrekning. De øvrige 14 møtes altså på onsdag. Og nå er det Cup. Det betyr vinn eller forsvinn. Vinnerne + laget som fikk Walk Over, møtes så i en ny Cuprunde i mai. De fire lagene som vinner disse kampene, er klare for første ordinære runde i NM J16.

Her er oppgjørene i den første mellomrunden:

6/4:     Vind – Stabæk
6/4:     Heming - Brumunddal
7/4:     Bjerke – Lyn
18/4:   KFUM – Gresvik
18/4:   Ottestad – Lillestrøm
20/4:   Fet – Kolbotn
25/4:   Amasone – Elverum

Kampen mot Vind har avspark kl. 1930 og spilles i Vardal Idrettspark, som ligger idyllisk plasser langs Hunnselven.

Vi anbefaler folk å ta turen
 

Skjermbilde 2022-04-05 kl. 21.11.13.png
Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

Annonse fra Obos-ligaen: