Øker og utvider for jentene!

AKADEMINYTT: Stabæk Fotball Akademi jenter utvider og øker sin tilrettelegging for jenter.

Annonse:

Akademiet jenter utvider sin oppfølging og tilrettelegging. Fra sesongen 2022 vil vi ha ytterligere utvide konsepter.

Utviklingslag J11 (2011), J12 (2010) og J13 (2009)

Dette er lag som skal trenes av akademiets ansatte trenere (Simen, Johannes, Christian m. flere). På vinterstid får disse tilbud om 2 treningsøkter. I sesong får de tilbud om 2 treningsøkter + kamper.

I tillegg kan utviklingslagene delta på utviklingsgruppe-økter og da blir tilbud meget godt for de som ønsker å trene mye fotball.

Utviklingslagene vil erstatte nåværende klubblag og vil delta i lokalt seriespill, og utvalgte turneringer i henhold til gruppens ambisjoner og nivå. På sikt vil utviklingslagene på jentesiden bli en bro mellom barnefotball og akademiet jenter.

De nevnte årgangene kommer også til å ha noen felles aktiviteter/treninger på tvers av årskull slik at interesse, ferdigheter og differensiering kan gjøres på tvers av årganger og tilpasses den enkelte spilleres utvikling og progresjon. Denne modellen vil garantert utvikle seg og få større fotfeste med året som kommer. Modellen er dynamisk og vil tilpasses veien vi går.

Utviklingsgrupper

Utviklingsgrupper med tilbud om trening 1-2 og 3 dager og er per nå 74 spillere ukentlig.

Dette tilbudet er for årganger 2009-2013. Treningsdager er mandag, tirsdag og torsdag på Tobbebanen. På utviklingsgrupper deltar også spillere fra klubbens A-lag for kvinner.

Nye ansatte på Akademiet

Nye ansatte som har begynt og begynner i januar som har ansvar for:

Simen Andre Henøen - 24 år gammel – Skal fungere som trener i akademiet, trener på utviklingsgrupper og årgangsleder for et utviklingslag. Kommer til Stabæk fra KFUM.

Simen Andre Henøen  (foto: Akademiet)
Simen Andre Henøen (foto: Akademiet)

Johannes Kvammen Kallevik - 22 år gammel - Skal fungere som trener i akademiet, trener på utviklingsgrupper og årgangsleder for et utviklingslag. Starter i jobben 1.januar og kommer fra Haugesund.

Johannes Kvammen Kallevik (foto: HFK)
Johannes Kvammen Kallevik (foto: HFK)

Prøvespill for vårt akademi

 
Akademiet i Stabæk består av spillere født 2003-2008. Årgangene som det i størst mulig grad åpnes opp for i sesongen 2022 er spillere født 2006 til 2009.

Mer info om vårt akademi eller tilbud til spillere med store drømmer, mye trening, tett oppfølging og ambisjoner finner du her: Stabæks Jenteakademi

Informasjon om vårt samarbeid med NTG og vår skole og fotballmodell: Fullverdig skole- og fotballmodell
 
I tillegg til oppgavene som er nevnt så vil Stabæk Fotball jenter sine ansatte fortsette å ha flere gode treningskonsepter gjennom ulike tiltak, fotballskoler, camper, samlinger, samarbeidsklubbtiltak og andre tilsvarende konsepter.

Vi har som klubb en klar målsetting om å skape en god fotballutdannelse for jenter som synes fotball er gøy, spennende og de som drømmer om noe mer.

Spørsmål og kontakt?

Hvis noen har spørsmål rundt de ulike konseptene, tilbud, eller ønsker å komme på trening med Stabæk sine utviklingslag eller akademiet, interesse og har spørsmål så ta kontakt med en eller av de nevnte
 
Utviklingsleder Stabæk Fotball jenter U6 til U13, Christian Haulan:
[email protected]

Christian Haulan (foto: Akadmiet)
Christian Haulan (foto: Akadmiet)

Utviklingsleder akademiet U14-U16-19, Kim Andre Pedersen:
[email protected]
 
Mer info om akademiet kan du finne i denne videoen:


   

Husk årets siste Toppserie-kamp på Nadderud:
 
Neste hjemmekamp på Nadderud

 
 

stb-chx-some-trans-insta2
stb-chx-some-trans-facebook2
stb-chx-some-trans-twitter2

 

Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

Annonse fra Eliteserien: