Velfortjent nominasjon

TOPPSERIEN: Melissa er en av fem kandidater som er nominert til MOT-prisen 2021.

Annonse:

Det er fem kandidater til MOT-prisen for 2021. Ikke overraskende er vår egen Melissa Bjånesøy en av de fem kandidatene som kan vinne.

Dette skriver juryen om Melissa:
- Med et hjerte som ikke bare blør for drakten, men som også viser omsorg for alle på laget har Stabæk kaptein Melissa loset laget trygt inn i Toppserien igjen. Med sine mange års erfaring er Melissa en viktig støttespiller spesielt for de nye, unge spillerne i deres møte med en Elite hverdag. Hun tar seg alltid tid til ekstra forklaring eller bare å lytte til de som trenger det fordi hun ser alle rundt seg. Dette gjør Melissa til den unike lagvenninnen og omsorgspersonen hun er.

De øvrige kandidatene er Maria Olsevik (Rosenborg), Maja Nordahl (Lyn), Guro Bergsvand (Brann) og Ingrid Jåstad (Arna-Bjørnar).

- Vi er veldig stolte over at vi har så mange flotte kandidater til MOT-prisen 2021. Vi synes det er viktig å trekke frem og hedre de spillerne som står frem som gode rollemodeller både på og utenfor banen, sier kommunikasjon- og ambassadøransvarlig Martine Haug Nysether i MOT Norge.

Hvem som vinner avgjøres etter det vi forstår gjennom avstemning blant spillerne i Toppserien.

Vi heier på Melissa!

 
 
Les om nominasjonen hos Mot.no her  »
  
 
Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

 
 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 13.01.2022, oppdatert: 15.03.2022
Skrevet av: Richard Jansen | Foto: Kristian Bjerke