Årets [to] første

TRENINGSKAMP(ER): 👉👉 Kampen mot HØNEFOSS er AVLYST! Så på lørdag møter vi Kongsvinger på Nadderud

Annonse:

🖼 #7 Melissa Bjånesøy,
fra Stabæk - Hønefoss, 11.09.2020

Våre kvinner starter årets første treningsmatcher med å møte både Hønefoss og Kongsvinger på førstkommende lørdag.

Både A-lag og Rekrutt vil spille og hovedtrener Per Inge Jacobsen sier følgende om helgens aktiviter:

- Da er vi endelig i gang med kamper igjen!
Selv om det enda bare er snakk om treningskamper er det noe helt annet å forholde seg til for både oss i støtteapparatet og spillerne som skal prestere. Vi har valgt å starte med to kamper allerede på lørdag fordi vi ønsker at hele troppen skal få godt med spilletid og kjenne på det å spille kamp igjen.

Hønefoss - Stabæk

 
[ 👉 AVLYST 👉👉 ] Første treningskamp skjer langs Storelva og den berømte AKA arena i Hønefoss og spilles over 2x 30 minutter. Avspark er kl 13:00. Hønefoss ønsker publikum varmt velkommen med gratis inngang og åpen kiosk, så her er det bare å stille opp og heie! *

Stabæk - Kongsvinger

 
Så motiverte som lag og støtteapparatet er, så kaster vi oss rundt og returnerer til Nadderud lørdag ettermiddag. Kl 16:00 står så våre gjester fra Gjemselund, nærmere bestemt Kongsvinger på motsatt halvdel av Tobbebanen (Nadderud kunstgress 1). Denne kampen spilles som normalt med 2x 45 minutter.

- Slagkraftige lag

 
Vår hovedtrener legger ikke skjul på muligheten til også å få med seg våre gryende og fremste talenter fra Stabæks Jenteakademi på lørdag:

- Først møter vi Hønefoss på AKA arena før vi tar i mot Kongsvinger på Tobbebanen litt senere på dagen. Vi har ikke bestemt oss for hvilke spillere som møter hvem enda, men at det blir to slagkraftige lag begge plasser er jeg helt sikker på.

- Det er også en glimrende mulighet til å få sett litt nærmere på våre fremste talenter da vi ønsker å gi dem litt spilletid i kampene også.

- De første oppkjøringsukene har sett lovende ut, jeg er derfor spent på å se hvordan vi står i forhold til andre lag så tidlig, avslutter Per Inge med til stabakkvinner.no.

Forrige møte mellom KIL Kvinner og Stabæk 2, her ved #49 Julia Furuseth:

Foto: Kristian Bjerke

 
Sjekk ut flere bilder og kampfakta fra denne 2. divisjonskampen i 2021:
3 poeng med hjem fra Gjemselund
 

* HBK - STB: Det ikke satt opp stream for denne kampen foreløpig, men skulle Ringerikes Blad / A-media kontre så holder vi dere oppdatert.

 
  
Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 26.01.2022, oppdatert: 15.03.2022
Skrevet av: SFK Media | Foto: Kristian Bjerke