Hva skjer fremover...

..før seriestart 21. mars mot Vålerenga?

Annonse:

Etter den internasjonale pausen for A- og aldersbestemte landslag, returnerer nå spillerne til Nadderud før lørdagens annonserte treningskamp mot Hønefoss.

Natt til mandag 28. mars er det planlagt avreise til treningsleir før nevnte sesongstart i Toppserien. Vi reiser med 22 spillere - inkludert tre hospitanter fra Akademiet.

Foto: Kristian Bjerke 2018 ©
 

Turen går til Spania og nærmere bestemt byen Estepona. Stedet ligger vest for Marbella på ”Costa del Sol”. Her arrangeres oppkjøring sammen med resten av Toppserie-lagene perioden 1. - 6. mars.

Deler av Estepona beskrives som en småbyidyll med hvitkalkede hus og vakker strandpromenade midt i byen, men arrangøren Toppfotball Kvinner i samarbeid med Escape melder om fire fotballanlegg av absolutt høyeste klasse. Så med over 320 soldager i året, skal alt ligge til rette for et godt treningsopphold for jentene!

Søndag 6. mars møter vi LSK Kvinner til treningskamp på Marbella Football Center. Denne kampen streames selvfølgelig hos Direktesport.no. Vi vil oppdatere deg med link til kampen, når det nærmer seg. Du har også tilgang om du har VG+ Sport abonnement.

Ellers får du siste nytt fra treningsleiren ved å følge oss på Instagram og Facebook.

I påvente av lørdagens treningskamp mot Hønefoss, får du et lite gjensyn med kampen mot Arna Bjørnar på La Manga i 2018:

Siste oppdateringer rundt kamper i både  både preseason, Toppserien og 2. divisjon inklusive dato, tidspunkt og lokasjon får du her: Årets spilleplan 2022.

Sett også av lørdag 12. mars, da har vi siste treningskamp mot Kolbotn før sesongstart. Vi følger tradisjonen og gjør det praktisk nok: lørdag 12.03 på Nadderud kunstgress 1 kl 13:00 - sees!

- Er du på Twitter? Det er vi også: følg oss her!
 

Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

 
 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 23.02.2022, oppdatert: 15.03.2022
Skrevet av: SFK Media | Foto: Kristian Bjerke