God kamp mot Røa

- Vi er i rute så langt

🖼 #51 Iris Omarsdottir

Som de fleste andre lag, må vi stokke om litt fra uke til uke ut fra hvem som er smittet av Corona og hvem som friske.

Mot Røa var det relativt jevnt i første omgang, dog med et overtak til hjemmelaget. Vi ledet da også helt fortjent 2 - 0 til pause. Iris scoret begge målene.

I andre omgang kjørte vi over Røa – og Røa kontret inn to mål. Så merkelig kan fotballen være. Vi gjorte to personlige feil, og vipps så sto det 2 - 2. Vi hadde et par slike feil også forrige uke mot Kongsvinger, men de var ikke gode nok til å straffe oss. Det var Røa.

Det er fint at det er en stund til seriestart, så vi har tid til å plukke bort slike feil. Samtidig skal det sies at i en tellende kamp, med ledelse 2 - 0 vil vi nok spille med noe lavere risiko.

Uansett, Andrea Anderdal sørget for at seieren ble blå takket være en fin fin scoring helt på tampen, etter å ha plukket ballen fra en Røa-spiller.

Andrea Anderdal i angrep

Hovedtrener Per Inge Jacobsen var fornøy. Til Stabakkvinner.no sier han følgende:
- I dag hadde vi en veldig god gjennomkjøring. Synes vi er veldig gode store deler av kampen og viser glimtvis hva som bor i oss offensivt.
- Et par enkle baklengs som vi skal luke bort til seriestart så blir dette bra.