Internt oppgjør til helgen?

Utgangspunktet for helgen er/var å møtes til intern kamp på Nadderud og så HBK på AKA arena.

Annonse:

🖼 Tidligere midtbanespiller #14 Chinyelu Asher
(fra treningskamp i 2019)

Som samfunnet ellers er det for øyeblikket såpass mange spillere ute med Covid-smitte at vi ikke er sikre på om kampene kan gjennomføres. Men følgende er hvertfall på timeplanen:

🔹 FORTSATT PLANEN 🔹 👉👉 Stabæk - Stabæk G16

Planen er å møte Stabæks G15/G16 til treningskamp på Tobbebanen lørdag kl 13:00. Sist gang vi møtte G15/16 var i februar 2019. For å få kamptrening for flest mulig spillere er det også lagt opp til at Hønefoss møter Stabæk 2.

Siste nytt er at kampen antatt blir satt opp som 3 x 20 minutter, som tilsier ikke bare én men TO pauser du kan tømme termosen og prate med folk - her er det bare å glede seg!

Det meldes om hele +1° og overskyet vær* på lørdag, som bør gi optimale forhold for ballsparking på Nadderuds kunstgressbane nummer 1.

Foto: Kristian Bjerke

⛔️ AVLYST ⛔️ 👉👉 Hønefoss - Stabæk 2

Går alt etter planen på lørdag så vil du kunne skyndte deg hjem og se neste oppgjør på AKA Arena i Hønefoss. Åsne Bredeli signerte denne uken for Hønefoss BK, etter å vært lånt ut fra Stabæk siden april 2021.

Så på lørdag ettermiddag får du sjansen til å se bl.a Åsne i spill, men nå som permanent HBK-spiller. Vi ønsker henne lykke til videre! Her er under treningskamp i 2021 og møte med #9 Linn Huseby:

Foto: Kristian Bjerke

Kampen Hønefoss - Stabæk 2 skal streames på direktesport.no, kommenteres av Mathis Banggren og har avspark kl 15:15 lørdag ettermiddag.

Velkommen til kamp på Tobbenbanen

Vi sees lørdag kl 13:00!
 

* Oppdatert: fredag 11. februar

 
Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 11.02.2022, oppdatert: 15.03.2022
Skrevet av: SFK Media | Foto: Kristian Bjerke