Grei sist ut før sesongstart

⛔️⛔️ PÅ LØRDAG var planen å møte Kolbotn til preseasons siste treningskamp, men nå blir det Grei kl 12:00 (samme sted)! Sees!

Annonse:

🖼  #9 Linn Huseby og #11 Zara Jönsson

SISTE NYTT:
Kolbotn måtte fredag formiddag kaste inn håndkleet og avlyse
. De klarer ikke å stille lag på lørdag kl 13:00.
VI ønsker hele gjengen god bedring!

 
Kolbotn har stort sett beholdt stallen fra i fjor. Det viktigste overgangene er at de har mistet Selma Pettersen (til oss), Johanna Fridlund har gått til Lazio av alle steder. Ut er også Vilde Birkeli og Marit Clausen, men har fått inn Selma Panengstuen (fra oss) og Fanny Lång fra Djurgården.

Sist uke slo de Arna-Bjørnar 1-0 i en ekstremt sjansefattig kamp på Marbella.

Kolbotn er godt organisert defensivt og spiller en litt klassisk norsk fotball av type Drillo. Utfordringen deres er - som for mange andre lag - at det ikke peker seg naturlig ut hvem som slå score målene for dem. Det kan bli Ingrid Kvernvolden, men da må effektiviteten opp. I fjor scoret hun kun 4 mål på 18 kamper for jentene fra Sofiemyr.

Trener Christian Thorbjørnsen sier følgende om helgens treningskamp:

- Som jeg sa etter treningskampen på søndag mot LSK Kvinner; det var mye gøy og mye bra å bygge på og vi skal fortsette å bygge videre på det inn mot Kolbotn på lørdag ettermiddag. Vi skal være solide bakover. Være gode nok til å score mål og skape mange sjanser.

Toppserien begynner helgen 19. og 20. mars. Som nevnt møter vi Vålerenga mandag 21. på Intility arena kl 20:00 og håper alt flest mulig tar turen inn til Oslo og heier oss frem til seier - ikke ulikt nest siste kamp i fjorårets sesong mot samme lag med: Seier over Vålerenga!

Vi avslutter med et lite kostholdsråd fra Iris Omarsdottir
- en banan om dagen er bra for magen:

Foto: Kristian Bjerke 2021 ©

 Velkommen til kamp mot Kolbotn på Tobbenbanen

Vi sees lørdag kl 13:00!
 

 
Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

Annonse fra Obos-ligaen: