Forsinket prisdryss

Og vinnerne er...

Annonse:

🖼 #7 Melissa Bjånesøy, #13 Siri Nordeide Grønli,
Teddy og #22 Sunniva Skoglund

Siden det ikke ble noen årsfest etter sesongen 2021, foretok vi utdelingen av priser til spillerne på treningsleiren i Marbella.

Årets Toppscorer

Det var lite spenning knyttet til hvem som fikk prisen Årets Toppscorer. Den gikk som vanlig, hadde vi nær sagt, til Melissa Bjånesøy.

Årets Unge Spiller / Årets Gjennombrudd

Prisen Årets Unge Spiller / Årets Gjennombrudd gikk til vår eminente målvakt Sunniva Skoglund. Sunniva hadde en formidabel utvikling i 2021 og ble i vinter belønnet med en plass i Norges A-tropp til Algarve Cup.

Årets Spiller

Den mest prestisjetunge prisen – Årets Spiller, gikk – endelig vil mange si – til evigunge Siri Nordeide Grønli. Vår spillende klubblege leverte varene på banen også i 2021.

A-lag kvinner har spilt 327 obligatoriske kamper i Toppserien, NM, Champions League og 1. divisjon. Siri har spilt 317. I snitt har hun spilt 89 minutter i hver kamp – tilleggstid ikke medregnet.

Hun har nå passert både André Flem og Tommy Stenersen på Stabæks Adelskalender og har muligheter til å «ta» Jon Knudsen i år.
 

Vi valgte å ikke drasse med oss pokalene til Spania. Vinnerne mottok i stedet en symbolsk liten suvenir for markeringers skyld - sjekk videoen:



 

Vi gratulerer alle tre så mye med prisene og
ønsker Teddy velkommen på kamp!

 
Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

 
 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 09.03.2022, oppdatert: 15.03.2022
Skrevet av: SFK Media | Foto: Kristian Bjerke