Selma ble Stabæk viktigste

Strålende debut på Nadderud!

Annonse:

🖼 #6 Selma Pettersen

SpareBank1 Østlandet kåret #6 Selma Pettersen til Stabæks viktigeste spiller i kampen mot Rosenborg. Premien er fondsandeler i valgfritt Odin Fond for kr 3.000.

Hun kan dermed benytte de neste dagene på å sette seg inn i Odin Forvaltnings rikholdige utvalg av fond. Det skjer heldigvis i nært samarbeid med en av de dyktige rådgiverne i SpareBank1 Østlandet, så hun slipper å tenke på alt selv.

Uansett er det jo litt ruglede på verdenes børser for tiden – som de sier i finansbransjen. Da er kanskje et kombinasjonsfond tingen? Eller muligens et rent rentefond.

Norges Bank satt sist uke opp styringsrenten fra 0,5 til 0,75% - og varslet samtidig en ny rentebane. Rentebane er for ordens skyld bare et fancy ord for hvordan de tror renteutviklingen blir fremover. Norges Bank ser for seg ytterligere syv rentehevninger de neste snaue to årene.

Da kan med andre ord renter være tingen. Odin Likviditet kan være et godt valg. Det er et av få fond som har hatt en positiv utvikling så lang i år. De fleste andre fond har falt i verdi.

Odin Likviditet er et fond som investerer i kortsiktige rentepapirer. Det er ikke veldig sexy, men trygt og godt.  Og trygghet er jo ikke å forakte i disse tider.

Alternativ kan Selma benytte sjansen til å gå inn i et aksjefond som har falt mye så langt i år – og dermed kan være billig. Et eksempel er Odin Sverige som har falt over 27% så langt i år. Det er et fond som har levert helt eventyrlig verdistigning i årevis. Nå er det altså mulig å komme seg inn for enn litt billigere penge enn for bare tre, fire måneder siden. Selma skal jo ha andelene sine i 30-40 år, så da kan det være en god deal. Vi er spent på å høre hva hun faller ned på etter rådgivningssamtalen med SpareBank1 Østlandet.

Foto: Kristian Bjerke 2022 ©
Selma under dagens kamp mot Rosenborg

 
For ordens skyld:

Historisk avkastning er ikke noen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalters dyktighet, fondets risiko samt kostnader ved forvaltning. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Avkastningen er fratrukket årlig forvaltningshonorar.
 

Alle hjemmekamper i serien: kun kr 600,-
sesongkort.stabakkvinner.no
 

Neste hjemmekamp på Nadderud:
Stabæk - Lyn, søndag 3. april kl 15:00
 

  
Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

Annonse fra Obos-ligaen: