Helt på tampen

KAPTEINEN gir deg en EN BEDRE versjon av trener Jacobsens VINNEROPPSKRIFT, dagen før sesongstart!

Annonse:

 🖼 Kunstgresset på Nadderud

Selv om det har vært en hektisk, siste periode i sesongoppkjøringen, både på treningsfeltet og i forhold til media har vi vært heldig nok til å få litt tid med vår kaptein Melissa Bjånesøy. Dagen før sesongstart, ba vi Melissa om å beskrive årets første motstander Vålerenga:

- Vålerenga er ett av de vanskeligste lagene å spå før årets sesong syns jeg, med ny trener og det som er en tilsynelatende helt annen filosofi enn det som har preget det Vålerenga vi har kjent de siste årene. Men det gjør det bare enda mer spennende å møte dem! De har jo en del av de samme spillerne enda, så noe er i alle fall gjenkjennbart.

Hva blir annerledes med årets versjon av Stabæk, sammenliknet med tidligere? Hva vil folk se av endringer på på Intility i morgen (mandag)? Hvordan skal Stabæk overraske som lag? Hva er og blir lagets "brodd" i årets sesong, som gjør at vi blir lagt merke til i Toppserien?

- Vi prøver jo å bygge videre på det vi avsluttet med i fjor, så sånn sett så håper vi egentlig at det ikke vil være så veldig mye annerledes med årets versjon. Drømmen er jo en blå tråd i det vi gjør, og å kunne vise frem en identitet i form av "Stabæk-fotball" - hva dét er får være til en annen anledning.

- Så håper jeg som alltid at "brodden" vår kan være støtten fra tribunen, det betyr så mye. Hvordan vi skal overraske må nesten få være en overraskelse...

Trener Jacobsens kortversjon av vinneroppskriften for kommende sesong er "slippe inn færre og score flere!»
Hva er din kortversjon for å lykkes?

- Slippe inn ENDA færre og score ENDA flere!

Foto: Kristian Bjerke 2022 ©
Fra siste trening på Nadderud

Kort avslutningsvis og helt på tampen;
Er det noen ubesvarte spørsmål der ute rundt laget, klubben og/eller kvinnefotballen, som du mener media burde ha stilt deg før avspark i årets sesong?

- Mange ubesvarte spørsmål, men det er jo litt av det som gjør det så spennende. Så får media steppe opp litt, finne frem spaden og grave - det er mye gullkorn der ute!
 

Husk: første hjemmekamp på Nadderud:
Stabæk - Rosenborg, søndag 27. mars kl 15:00

Alle hjemmekamper i serien: kun kr 600,-
sesongkort.stabakkvinner.no
 
 

Som Stabæks første Toppserie-kamp i 2022-sesongen, blir den naturlig nok også vist som rundens kamp på statskanalen NRK fra kl 19:45 på NRK 2: Vålerenga - Stabæk »

...men fotball er best på stadion, så sees mandag kveld!

 
Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

 

Annonse fra Obos-ligaen: