På mandag er vi i gang!

KLOKKEN 20:00 mandag er Toppserien i gang for vår del på Intility arena.

Annonse:

 🖼 #51 Iris Omarsdottir og #4 Thea Loennecken

Som tidligere omtalt starter Toppserie-sesongen med kamper søndag 20. mars.

For vår del møter vi motstander Vålerenga, mandag 21. på Intility arena kl 20:00 til rundens viktigste og mest spennende kamp.

Vålerenga hadde en skuffende sesong i fjor. De ble nummer fire og det var klart bak målsetningen. De tok 35 poeng – det er mer en dobbelt så mange som Stabæk, og de tapte bare 5 kamper i serien. Tapene kom mot Rosenborg som ble nummer 2, (borte og hjemme) og mot seriemester Sandviken (nå Brann), som også vant begge oppgjørene mot VIF. Og så tapte de hjemmekampen mot Stabæk.

Vi har tatt en prat med Per Inge Jacobsen og ba han beskrive årets utgave av Vålerenga Kvinner:

- Vålerenga er et lag med mye gode enkeltspillere som vi skal passe på at ikke får for mye rom. Det er et lag med en ny trener og en helt ny filosofi og det blir derfor spennende å se hvor lang tid det tar før det setter seg skikkelig.

- De har vekslet litt formasjonsmessig i vinter så det er derfor en fin utfordring å forberede seg på flere mulige scenarioer. De mistet et par gode spillere etter fjorårssesongen, men det virker nå som de har funnet gode erstattere, i så måte ikke særlig svekket.

Som Jacobsen er inne på har gode spillere forsvunnet fra funksjonærklubben på Oslo øst. Som vanlig har det også hentet erstattere. Vålerenga blir å regne med i toppen i år også.

Stabæk er faktisk det seneste laget som har slått Vålerenga i obligatorisk kamp.

— Visste du?
Det betyr at de er soleklare favoritter mot Stabæk, men det var som nevnt; vi tok med oss de tre poengene hjem til Nadderud sist høst.

For oss er dette en bonuskamp. Det er ikke på Intility vi har budsjettert med masse poeng. Samtidig er det alltid digg for oss som underdog å møte en gullfavoritt på bortebane i første runde. Vålerenga var skarpe på Marbella og smadret Avaldsnes med hele 5 - 0. Vel hjemme igjen klinte de til med 2 - 0 over Brann. Det er med andre ord et lag proppfull av selvtillit vi møter på mandag kveld.

Likevel går vi til oppgaven med krummet nakken. Til tross for Covid og noen skader, har vi trent godt de seneste ukene og er klare. For oss er i grunn det største usikkerhetsmomentet om vi får levert nye drakter i tide til matchen.

Alle hjemmekamper i serien: kun kr 600,-
sesongkort.stabakkvinner.no

 
Vi oppfordrer alle å ta turen inn til Oslo og heie oss frem til seier - ikke ulikt og allerede nevnte match mot samme lag i fjorårets sesong: Seier over Vålerenga!

Ta med alle hjemme, naboene, tanter, onkler og alt av venner. Møt opp i god tid, bli med å skape fortjent stemning mandag kveld på både stadion, lagene og for publikumet ellers i vår langstrakte fotballnasjon som følger med på TV*. La oss vise Klanen at det finnes et bedre alternativ; reisen vestover til Bærums fineste green - nærmere bestemt Nadderud Stadion:

Vi er et av de mest spillende lagene i toppserien. Vi jobber mye med denne delen av spillet og som trener håper jeg at vi får se god gammel Stabæk-fotball på Nadderud i år. Vi ønsker å styre det meste når det spilles på vårt fort, sier Jacobsen til stabakkvinner.no

Vi gleder oss, vi skal vise oss på både banen og tribunen, og Per Inge avslutter med følgende:

- Det er en gruppe som er veldig klar for å komme i gang med årets sesong! Det har vært mye positivt å ta med seg fra vinterens treningskamper og jeg håper vi får det ut nå som alvoret starter.

Foto: Kristian Bjerke 2021 ©
Bli med oss til Intility

* Siden dette er Stabæks første Toppserie-kamp i 2022-sesongen, blir den naturlig nok vist som rundens kamp på statskanalen NRK fra kl 19:45 på NRK 2: Vålerenga - Stabæk »

Husk: første hjemmekamp på Nadderud:
Stabæk - Rosenborg, søndag 27. mars kl 15:00

Alle hjemmekamper i serien: kun kr 600,-
sesongkort.stabakkvinner.no

Foregående 6 resultater:

  • 2021: Vålerenga 0 - 1 Stabæk

  • 2021: Stabæk 0 - 5 Vålerenga

  • 2021: TK: Vålerenga 3 - 2 Stabæk

  • 2020: NM: Stabæk 1 - 2 Vålerenga

  • 2019: Stabæk 1 - 3 Vålerenga

  • 2019: Vålerenga 1 - 0 Stabæk

  • _____[ 22 KAMPER TOTALT ]______

  • STB: 8 seiere | VIF: 9 seiere

  • STB: 37 mål totalt | VIF: 33 mål totalt

  • STB: 1,7 mål i snitt | VIF: 1,5 mål i snitt

Foto: Kristian Bjerke 2021 ©
Full spiker på mandag - Sees på Intility!
 
Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

Annonse fra Eliteserien:
Publisert: 17.03.2022, oppdatert: 17.09.2022
Skrevet av: SFK Media | Foto: Kristian Bjerke