Over fjellet etter tre poeng

Kampene kommer tett som hagel om dagen og kan vi hente seier og tre poeng i kommende kamp mot Arna-Bjørnar?!

Annonse:

🖼 Ryggene til #7 Melissa Bjånesøy og #10 (19) Maiken Bjørndalen

Vi er nå inne i en særs hektisk periode. Kampen mot Brann på søndag var den første av i alt fem seriekamper på to uker. Onsdag tar vi turen til Bergen hvor vi møter Arna-Bjørnar.

Vi spurt Melissa Bjånesøy om hvor gira er laget og spillerne nå er på å reise over fjellet og rane Arna-Bjørnar for alle tre poengene, etter helgens tap mot Brann?

- Vi føler vel at vi ikke har fått helt betalt for prestasjonene i form av poeng, men jeg syns ikke det preger oss noe. Vi leverer såpass gode prestasjoner at vi bare må ha tro på at det vi gjør vil betale seg mer snart - og det har vi!

- Nå flyr vi over til Bergen og tar bussen videre ut til Arna, og der har vi litt å revansjere; Både et surt tap nå i helgen, samt et ran av et tap der i fjor. Så svaret på om vi er gira er "ja", sier Melissa med et stort smil.

Arna-Bjørnar har så langt tatt tre poeng. Altså ett mer enn oss. De har tapt stort for Rosenborg, Brann og Vålerenga. I tillegg tapte de hjemme mot Lyn. Poengene fikk de i borteoppgjøret mot Avaldsnes. Vi på vår side har spilt jevnt mot de samme tre topplagene, men rotet bort 2 poeng borte mot Kolbotn og ble fratatt to poeng hjemme mot Lyn på en dommerfeil. Slik går no dagan.

Det er med andre ord på tide med en trepoenger.

Legger vi historisk statistikk til grunn blir dette en jevn kamp. Vi har møtt Arna-Bjørnar 27 ganer i serie og cup. Lagene har vunnet ni oppgjør hvert – og ni kamper har endt uavgjort. Målscore er 41-33 i favør Stabæk. I fjor tapte vi altså begge oppgjørene mot Arna-Bjørnar.

Vi tok også en rask prat med trener Per inge Jacobsen mandag kveld, med spørsmål om hvordan kamplysten er i forhold til mangel av seire så langt i sesongen:

- Vi er veldig klare for en ny kamp allerede onsdag. Prestasjonsmessig har vi sett god progresjon og vi mener at vi både presterer på et høyere nivå enn i fjor og presterer på et jevnere nivå uten de store svingningene.

- Dessverre har vi fått med oss for lite poeng i forhold til hva vi føler vi har fortjent, det er derfor en veldig revansjesugen gjeng som setter seg på flyet for å kjempe med nebb og klør i Indre Arna på onsdag, avslutter Jacosen lystig til stabakkvinner.no.

Det er med andre ord på tide med en trepoenger og første mulighet er onsdag kveld med avspark på Arna stadion kl 18:00 - matchen følger du naturligvis hos Budstikka.no / Direktesport.no.
 

NÅ MÅ DU IKKE GLEMME:

Neste hjemmekamp på Nadderud:
Stabæk - Røa, lørdag 30. april kl 16:00

Vi  sees på Nadderud på lørdag
og vi trenger din støtte fra tribunen!

🎟 billett.stabakkvinner.no

 

    
Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

Annonse fra Obos-ligaen: